Haber MIUI 10 Beta Süreci Başlıyor

Xiaomi, 31 Mayıs’ta yeni ürünleri ile birlikte MIUI 10 kullanıcı arabirimini tanıtacak. Xiaomi bu kapsamda kullanıcılarına daha iyi bir MIUI sunmak adına beta sürecini başlattı. Xiaomi, Çin’de kapalı beta testlerini gerçekleştirmek için ilk hamlelerini kapalı beta test için kayıtları başlatarak yaptı. Bu olay çerçevesinde MIUI 10 kapalı betasına katılmak isteyenler için başvuru süreci başladı. Başvurular […]

TigerKHaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Engineering Elektronic
Konular
3
Başvuruda 1 milyoncu (1000.000) kişi ben oldum. Çok gec kalmişim be.

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
hocam bu beta guncellemesini almak icin illa china dev surumunde mi olmak lazim global dev e gelmeyecek mi bu bir de ben global devdeyim wechatten kayit oldum china ya gectigimde bu gecerli olacak mi basvuru?
[doublepost=1527711647,1527711591][/doublepost]
Başvuruda 1 milyoncu (1000.000) kişi ben oldum. Çok gec kalmişim be.
ilk 1 000 000 kisiyi mi aliyorlar betaya hocam sadece

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
hocam bu beta guncellemesini almak icin illa china dev surumunde mi olmak lazim global dev e gelmeyecek mi bu bir de ben global devdeyim wechatten kayit oldum china ya gectigimde bu gecerli olacak mi basvuru?
[doublepost=1527711647,1527711591][/doublepost]
ilk 1 000 000 kisiyi mi aliyorlar betaya hocam sadece

Evet sizin sorduğunuz sorunun cevabını bende merak ediyorum.

Bu arada betaya kayıtta kaçıncı sırada olduğumuzu nereden görüyoruz acaba sadece ipuçları bölümünde hangi tarihler arasına kadar geçerli olacağı ve gelişmeleri takip edebileceğimiz mi forum uygulamasının indirme linki gözükmekte bende.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
china alpha kurulmaz ama mutlaka sızıntı olacak ve bu sızıntıyi Eu takımı miuipro takımı derleyip bizlere sunacaktır

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok Zaten çıksa da Kurmaya niyetim olmaz yani hocam :) Fuxin hocam sağolsun dememişti Miui 9da da, bence düzenimizi bozmaya hiç gerek yok, dediginiz gibi İşi Gelistiricilere birakmak lazim :D
[doublepost=1527713227,1527713203][/doublepost]
Kapalı beta geçmeye de pek gerek yok bence . Miui 9 da çıktığı gibi xda da hemem linkleri koymuşlar di. Aynısı olacak diye düşünüyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin geçen seferki Deneyiminizden sonra geçmem zaten hocam :)

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
global dev e de gelirse kapali beta gelirse direk kurarim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Anlamadigim su....Tamam herkes heyecanli da illaki ilk deneyen olmak meraki nedir böyle dostlar? Yok Chima rom mus yok betaymış... Haziran sonu itibari ile yada en geç temmuz ortasında butun global romlara gelecegi zaten belli...Hadi olmadı agustos başı diyelim. Bu acelecilik mantığı nedir anlamadım doğrusu....
[doublepost=1527719101,1527719033][/doublepost]Anlamadigim su....Tamam herkes heyecanli da illaki ilk deneyen olmak meraki nedir böyle dostlar? Yok Chima rom mus yok betaymış... Haziran sonu itibari ile yada en geç temmuz ortasında butun global romlara gelecegi zaten belli...Hadi olmadı agustos başı diyelim. Bu acelecilik mantığı nedir anlamadım doğrusu.... Biri bana da anlatsa....
[doublepost=1527719179][/doublepost]
Anlamadigim su....Tamam herkes heyecanli da illaki ilk deneyen olmak meraki nedir böyle dostlar? Yok Chima rom mus yok betaymış... Haziran sonu itibari ile yada en geç temmuz ortasında butun global romlara gelecegi zaten belli...Hadi olmadı agustos başı diyelim. Bu acelecilik mantığı nedir anlamadım doğrusu....biri bana da anlatsa.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Yok Zaten çıksa da Kurmaya niyetim olmaz yani hocam :) Fuxin hocam sağolsun dememişti Miui 9da da, bence düzenimizi bozmaya hiç gerek yok, dediginiz gibi İşi Gelistiricilere birakmak lazim :D
[doublepost=1527713227,1527713203][/doublepost]

Sizin geçen seferki Deneyiminizden sonra geçmem zaten hocam :)
Aynen kardeşim ilk etapta geçmek gereksiz. Miui 9 da beta ekibinde yer aldım ama kurduğum gibi silmiştim sizde sormuştunuz bana ıngilizce ve Çince hariç dil olmayacak zaten ve miui 9 ilk sürümü 8 den farkı da yoktu zaten. Umarım miui 10 da bariz farklar ve benim en. Çok istedim app value ye witget Ekleme özeligi gelmesi. Microsoft launcher ve iPhone da ki gibi

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
herşeyi bırakın da 5 buçuk saat kaldı tanıtıma heyecanla bekliyorum

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Aynen kardeşim ilk etapta geçmek gereksiz. Miui 9 da beta ekibinde yer aldım ama kurduğum gibi silmiştim sizde sormuştunuz bana ıngilizce ve Çince hariç dil olmayacak zaten ve miui 9 ilk sürümü 8 den farkı da yoktu zaten. Umarım miui 10 da bariz farklar ve benim en. Çok istedim app value ye witget Ekleme özeligi gelmesi. Microsoft launcher ve iPhone da ki gibi

Aslına bakarsanız MIUI 9 benim isteklerimi kardiladigi için MIUI 10 dan çok fazla beklentim yok hocam. Şu yapay zeka dedikleri şey eğer dedikleri gibi gelecekse kameranın düşük ışık sorununu halletsin yeter. Ekstra ozellikleri olursa da tadından yenmez.Ben cihazi iki aydır kullanıyorum. Bir kaç ay daha beklerim. Hiç mahzuru yok.

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
adamlar kayıt olun dıyorlar bızde olduk kayıt olanlara gelıcegı ıcın bıraz heycan var birde extra yenı guncelleme

Üst Alt