Soru MIUI 10 Arkaplan Verisi

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Telefon beklemedeyken sürekli arka planda internetten bir şey indiriyor ya da internete bir şey yüklüyor. Ekranı uyandırdığım an 5mb/s gibi bir hızda, artık internetimin hızı kadar anlayın siz, bir hızda internetle bir bağlantısı var. Ekranı uyandırdığım an 0 a düşüyor. Bunu gözlemleyen var mı acaba? Programların her türlü arkaplan veya ana işlemde çalışma ayarlarını yapar kontrol ederim.

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Otomatik güncellemeler kapalı. Google Play Store ve Sistem. Bütün sistem ve diğer uygulamaların arka plan veri çalışması kapalı.

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
İki ihtimal var gibi: ekranı açtığınız an anlık kontrol ediyordur bağlantıyı, bildirimleri vs. ya da veri kullanımını gösteren sayıda bug vardır -ki bana öyleymiş gibi geldi bu sorun-.

Ben de mi6 kullanıyorum kullanılan datayı bildirim panelinden gün içinde görebiliyorum ve kendim internete girmediğim sürece kb'tan mb'a bile çıkmıyor. (Kullanım hızı göstergesini kullanmıyorum.)

Ekstra bilgi: gece yatarken %6 şarj ile telefonu kenara koydum, sabah kalktığımda %4'tü. Veri kullanımı olsa sabaha kadar biterdi diye düşünüyorum.

Tabii bu söylediklerimi ben Miuipro rom'dan bildiriyorum. Bunu da belirteyim.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bir ihtimal daha geldi aklıma :) telefonda internet var mı yok mu onu yokluyor da olabilir. Daha da bir şey gelmez sanırım aklıma :)

Oyla:
Üst Alt