Soru MIUI 10 Arkaplan Verisi

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Telefon beklemedeyken sürekli arka planda internetten bir şey indiriyor ya da internete bir şey yüklüyor. Ekranı uyandırdığım an 5mb/s gibi bir hızda, artık internetimin hızı kadar anlayın siz, bir hızda internetle bir bağlantısı var. Ekranı uyandırdığım an 0 a düşüyor. Bunu gözlemleyen var mı acaba? Programların her türlü arkaplan veya ana işlemde çalışma ayarlarını yapar kontrol ederim.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Veri kullanımına girin hem mobil veri hemde WI-FI kısmından SS alın hangi uygulama ne kadar harcar yazıyor tarih kısmından " GÜNLÜK " olanı seçin (sistem uygulamaları yazan kısıma girip oradan da SS'leri alın) sonra ekranınızı kapatın mesela 20DK filan uyandırmayın telefonu sonra tekrar açın ve SS'lerle veri kullanım kısmındaki verileri karşılaştırarak neyin harcadığını bulabilirsiniz.

Oyla:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir karşılaştırma yapmıştım. Ama tekrar yapayım. Benim düşüncem sisteme yazılmayan bir veri aktarımı var gibi.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Böyle bir karşılaştırma yapmıştım. Ama tekrar yapayım. Benim düşüncem sisteme yazılmayan bir veri aktarımı var gibi.
Olabilir MIUI 10 Stabil versiyon çıkmadan geçmeyi düşünmüyorum o yüzden o tarafta ne olup bittiğini de tam bilmiyorum :) ama tekrar yapmayı deneyin karşılaştırmayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi aklıma geldi testi yaparken senkronizasyonu da kapatın öyle yapın çünkü MIUI arayüzünde internet hızını gösteren bar tek taraflı hem upload'ı hem download'ı aynı şekilde gösteriyor ayrım yapılmıyor belki arkada senkronize yapıyordur. Veri kısmında büyük bir oynama yoksa sebebi bu olabilir.

Oyla:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Dediğim gibi. Karşılaştırmayı daha öncede yapmıştım. Ama fark yoktu öncesi ve sonrası arasında. Az önce tekrar yaptım. Yine yok. Senkronizasyon her zaman kapalı. Hiçbir programın arkaplanda çalışmasına ve veri kullanmasına izin vermem. Ama ekranı uyandırdığım an veri alışverişi olduğunu görüyorum.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Dediğim gibi. Karşılaştırmayı daha öncede yapmıştım. Ama fark yoktu öncesi ve sonrası arasında. Az önce tekrar yaptım. Yine yok. Senkronizasyon her zaman kapalı. Hiçbir programın arkaplanda çalışmasına ve veri kullanmasına izin vermem. Ama ekranı uyandırdığım an veri alışverişi olduğunu görüyorum.
Uykuda WI-FI açık mı yoksa kapalı şekilde mi ayarlı ?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam belki de uykudan uyandığı an programları yokluyordur bildirim veya güncelleme filan var mı diye, şu anlık aklıma gelen bunlar. MI 6 MIUI 10 kullanan bir sürü kullanıcı var şu anda forumda onlar belki size daha çok yardımcı olabilirler.

Oyla:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Bana da öyle geliyor ama 5mb/s 6mb/s yi görünce farklı bir şey gibi varmış gibi geliyor. Bakalım. Forumda bu durumu gözlemleyen veya denk gelen gelen var mı..

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
aynen güncelleme yapıyor. otomatik güncellemeleri kapatıp deneyin sorun ortadan kalkacaktır. play store den kapatın otomatik guncellemeyi

Oyla:
Üst Alt