Rom [MIUI 10][ANDROID 9]Redmi Note 8 China Global 10.3.8.0

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Selamlar,
Ben dün bahsettiğim android 12 romu da denedim (maalesef note7 crdroid de aldığım performansı alamadım), konuda bahsi geçen romu da denedim. Konu da ki rom çok eski :) evet aşırı akıcı ancak çok eski yeni MIUI ye alışan kullanamaz bence(şahsen ben kullanamadım.). Normalde MIUI 11 veya android 10 tabanlı daha farklı bir rom'a dönüş yapardım (miuimix, eustabil vs) ancak bu rom'a dönüş yaptım çünkü performansı muazzam, batarya süresi olarak bu cihazda çok düzgün bir inceleme yapamıyorum çünkü bataryası bitik.

Ekte yolladığım ekran resminden rom'a ulaşabilirsiniz;

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-14-13-52-54-718_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-02-14-13-52-54-718_com.android.settings.jpg
    238 KB · Görüntüleme: 29

mrtcnbgln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Can
Cihazım
Redmi note 8
Konular
18
Rom kullanımımda bilmem kaçıncı hafta . Hala canavar gibi . Aosp kullanmış olsaydım kasmalar felan filan çoktan olmuştu . Uygulama sayısı ve kullanım arttıkça hafif bi şarjda artış var . Gerci bu tüm romlarda var

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Rom kullanımımda bilmem kaçıncı hafta . Hala canavar gibi . Aosp kullanmış olsaydım kasmalar felan filan çoktan olmuştu . Uygulama sayısı ve kullanım arttıkça hafif bi şarjda artış var . Gerci bu tüm romlarda var
Hocam o kadar haklısınız ki. Miui 12 çıktığı zamanlarda bir iki defa deneyimledim bir tuhaflık vardı. Cihazın kapasitesini bilmesem belki tamam derdim ama kapasitesini biliyorum. Resmen tuhaf bir hal alıyordu. Sırf bu yüzden en fazla miui 11'e kadar çıktım. Android 9 bu cihaz için vazgeçilmez oluyor. Miui 10 + android 9 kombinasyonu ise bambaşka bir hale getiriyor cihazı. angel~~ Bir miktar güncellik ve görsellik isteyen olursa miui 11 sürümününde gideri var. Belki merak eden olur. angel~~

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Kişileri ne ile aktardıniz. Ve kullanımı nasıl romunuzun?

mrtcnbgln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Can
Cihazım
Redmi note 8
Konular
18
Kişileri ne ile aktardıniz. Ve kullanımı nasıl romunuzun?
Kişi aktarımı aynı , normal miui işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu arada hala canavar gibi

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
Hocam o kadar haklısınız ki. Miui 12 çıktığı zamanlarda bir iki defa deneyimledim bir tuhaflık vardı. Cihazın kapasitesini bilmesem belki tamam derdim ama kapasitesini biliyorum. Resmen tuhaf bir hal alıyordu. Sırf bu yüzden en fazla miui 11'e kadar çıktım. Android 9 bu cihaz için vazgeçilmez oluyor. Miui 10 + android 9 kombinasyonu ise bambaşka bir hale getiriyor cihazı. angel~~ Bir miktar güncellik ve görsellik isteyen olursa miui 11 sürümününde gideri var. Belki merak eden olur. angel~~
Hocam miui 10'daki bildirimlerin gelip 2 sn sonra kaybolma olayı olmasa hiç düşünmem dönerim ama gel gör ki tel genelde sessizde kullanıyorum bildirim gelince çentiğe gidiyor gözüm ve bildirim görmeyince gelen msjları, aramaları göremiyorum :/

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Hocam miui 10'daki bildirimlerin gelip 2 sn sonra kaybolma olayı olmasa hiç düşünmem dönerim ama gel gör ki tel genelde sessizde kullanıyorum bildirim gelince çentiğe gidiyor gözüm ve bildirim görmeyince gelen msjları, aramaları göremiyorum :/
Hocam MIUI 11 de kullanabilirsiniz. Ben şuan kullanıyorum. Bildirim konusunda sorunda yaşamadım. Genelde sizin gibi sessizde kullanıyorum. Silinen veya geciken bir bildirim sorunu da yaşamadım.

Üst Alt