- Adım
- Murat Can
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 18
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim Kullanım Yorumum ;
Çin Romları Zaten Anormal Şekilde Başka Romlara Kıyasla Daha Hızlıdır . Bende Bir Rom arayışındaydım . Tek Sıkıntısı Google Servisleri ve türkçe dil Olmaması . Bunun içinde gapps felan kurulabilir ama ben denemediğim için bişey demiyorum o konuda .
Uygulamalar için huawei in sunmuş olduğu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
i indirebilirsiniz .Gayet Hızlı Ve Akıcı . Ryzen Kernel İle Dahada Üst Seviyeye Çıkarabilirsiniz
** KURULUM TALİMATLARI **
Lütfen Resmi Sitesinden Magisk İndirin ve Dosya Adının Uzantısını .apk yerine .zip olarak değiştirin ve rom atarken bunu flashlayın. ( twrp nin kaybolmaması için )
* Cihazınızı TWRP modunda başlatınız.
* TWRP ile Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* Twrp ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız " Dalvik / Art Cache - Cache - System - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
* Kurulumunu yapmak istediğiniz romu ve magisk dosyasın cihazınıza aktarınız/kopyalayınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokununuz ve cihazınıza aktardığınız romu seçiniz.
* Romu seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra,sol alt köşeden Art dalvik / cache yapınız ve Navigasyon tuşlarını kullanarak twrp ana menüden Reboot - Recovery yapınız.
* Cihazınız tekrar TWRP de açılacaktır. İndirmiş olduğunuz *Magisk zıp dosyasını telefondaki Twrp klasörüne kopyalayınız.
*TWRP / Install kısımından Magisk zıp dosyasını seçip flashlayınız. Art dalvik / cache » Reboot - System yapınız.
İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.
Dipnot : Ben Yüklerken Orange Fox Kullandım
** İndirme Linki ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir