Bende çalışmayan veya problemli diyebileceğim bir şey yok. Sizdeki sorunu da anlayamadım maalesef. Masikten başka bir rom kullanırsınız artık madem öyleHayır tamamiyle doğru kuruyorum ikisinde de aynı sorunlar mevcut
En basit örneği başka kernel kurunca kurulmayan magisk örneği ikisinde de mevcut. Ana ekran ayarları garip çalışıyor iki kere tıklamanın kapatma ayarını devredışı bırakmak için sistem başlatıcıyı zorla kapatmsk gerek veya telefonu yeniden başlatmak en basit sorunları bunlar ikisinde de mevcut.Bende çalışmayan veya problemli diyebileceğim bir şey yok. Sizdeki sorunu da anlayamadım maalesef. Masikten başka bir rom kullanırsınız artık madem öyle
Stok kernel kullanıyorum ve ana ekranda nova launcher var. Bu dediğin hatalar bende yok yani. Başka varsa söyleEn basit örneği başka kernel kurunca kurulmayan magisk örneği ikisinde de mevcut. Ana ekran ayarları garip çalışıyor iki kere tıklamanın kapatma ayarını devredışı bırakmak için sistem başlatıcıyı zorla kapatmsk gerek veya telefonu yeniden başlatmak en basit sorunları bunlar ikisinde de mevcut.
Şuan daha rastlamadı da eski olduğu için pek çok şeyde yok.Stok kernel kullanıyorum ve ana ekranda nova launcher var. Bu dediğin hatalar bende yok yani. Başka varsa söyle
Flac uzantılı müzikler oynatılmıyor.Stok kernel kullanıyorum ve ana ekranda nova launcher var. Bu dediğin hatalar bende yok yani. Başka varsa söyle
Oynatılıyor. Retro music player kullanıyorum.Flac uzantılı müzikler oynatılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masik X de bu sorun yoktu mesela
Flac uzantılı müzikleri nereden indiriyorsunFlac uzantılı müzikler oynatılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masik X de bu sorun yoktu mesela
O baya ilginç dün denediğimde oynatılmıyordu retro indirip oynattıktan sonra normal olarak da oynayabiliyorum şuanOynatılıyor. Retro music player kullanıyorum.
İnternetten mağlum yollaFlac uzantılı müzikleri nereden indiriyorsun