Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu tarafımdan denenmiştir. Rom yükleme ile imei gitmez. Twrp Root vb. yükleme hatalarında telefon Fasboot mode geçip başka bişey yapmıyordu. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir...
3 gün önce aynı sorunu ben yaşadım çin romu yüklemiştim.
MIUI 10 stable fastboot rom kurdum düzeldi. Zaten persist.img flashliyor. Ama şimdi stock kamera uygulamasında videoda donma sorunu yaşıyorum kilit sürem dolduğunda xiaomi.eu rom deneyeceğim olmadı tekrar başka persist.img yada MIUI 11v0.1 android 10 fastboot kuracağım. Sizde belki deneyerek sorunu çözebilirsiniz kolay gelsin
3 gün önce aynı sorunu ben yaşadım çin romu yüklemiştim.
MIUI 10 stable fastboot rom kurdum düzeldi. Zaten persist.img flashliyor. Ama şimdi stock kamera uygulamasında videoda donma sorunu yaşıyorum kilit sürem dolduğunda xiaomi.eu rom deneyeceğim olmadı tekrar başka persist.img yada MIUI 11v0.1 android 10 fastboot kuracağım. Sizde belki deneyerek sorunu çözebilirsiniz kolay gelsin
Evo-x sürümünden dönüşte yaşadım. Android 9 olan stock rom vardı ve ona ait persist.lmg dosyasını PC den yükledim , açıldıktan sonra kamera uygulamasina girip tüm verileri temizleyip cihazı kapatıp açtım ve düzeldi.
Persist Neden Yüklenir? Telefondaki sensörler çalışmıyorsa, çağrı esnasında telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmıyorsa, Wifi/Bluetooth hata veriyorsa, kamera net fotoğraf çekmiyorsa, parmak izi okuyucusu çalışmıyorsa vb. durumlarda cihazınıza persist flashlamanız gereklidir...