İnceleme MIUI 10 - 9.3.7 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Dr.Freeman

Prepare for unforeseen consequences...
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gordon
Cihazım
Lg G2
Konular
0
Yav mi 5s plus a 60 fps gelmişti ne güzel geçen güncelledim güncelleme detayında da kamerayla ilgili bi bilgi yoktu fakat kaldırılmış bilginiz varmı acaba ???

Dyavol

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 ee
Konular
4
Mi EE icin de yazilmis ama link yokk buradaa

EzelEcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Emin
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Şuan kararlı sürümde 8.1'de iseniz 9.3.7 sürümü android 9 olduğu için kuramazsınız hocam çünkü android sürüm hatası alırsınız. Ancak betaya geçmek istiyorsanız android 8.1 sürümündeki 8.12.13 güncellemesini alttaki linkten indirip yüklemeniz lazım ve sonraki beta güncellemelerini alırsınız.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen. Android 8.1 sürümünde olmanız, miui sitesinde Android 9 miui 10 9.3.7 beta sürümünü indirip güncellemeniz için herhangi bir engel oluşturmaz. Bizzat yaptım çünkü. Ama cihazınız sıfırlanacaktır.

İsomut58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
5 plas
Konular
2
Hocam redmi 5 plus niye güncelleme gelmiyor

sinemelawen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinem
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen. Android 8.1 sürümünde olmanız, miui sitesinde Android 9 miui 10 9.3.7 beta sürümünü indirip güncellemeniz için herhangi bir engel oluşturmaz. Bizzat yaptım çünkü. Ama cihazınız sıfırlanacaktır.
Ben yükledim ama telefonum şifrenizi onaylayın ekranında takıldı. Nasıl çözerim biliyor musunuz?

EzelEcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Emin
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Hocam redmi 5 plus niye güncelleme gelmiyor
Güncelleme ekibinin önemli bir hatayla karşılaştığı ve güncellemeleri durdurma kararı aldıkları söyleniyor. İlerleyen zamanlarda güncellemelerin devam edeceğini düşünüyorum.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
8.1 sürümdeki global kararlı romdan global beta android 9 güncellemesini yükleyin lütfen, nasıl bir uyarı alacaksınız. Şahsen ben yaptım kendi cihazım için konuşuyorum olmadı. Yanlış bilgilendirdiysem özür dilerim.

EzelEcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Emin
Cihazım
Mi Max 3
Konular
4
Ben yükledim ama telefonum şifrenizi onaylayın ekranında takıldı. Nasıl çözerim biliyor musunuz?
Hangi şifreden bahsediyosunuz. Kilit ekranımı Mi hesap şifresimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8.1 sürümdeki global kararlı romdan global beta android 9 güncellemesini yükleyin lütfen, nasıl bir uyarı alacaksınız. Şahsen ben yaptım kendi cihazım için konuşuyorum olmadı. Yanlış bilgilendirdiysem özür dilerim.

Evet 8.1 global kararlı sürümden android 9 beta son sürüme geçtim güncelleyici üzerinden. Herhangi bir sorun yok.

sinemelawen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinem
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Hangi şifreden bahsediyosunuz. Kilit ekranımı Mi hesap şifresimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi telefon açılıyor sim kodunu girdim, mi şifremi girdim. wifiye bağlandı, bölge ve dili seçtim, sonrasında verileri kopyala veya kopyalama dedikten sonra açılan ekranda şifrenizi onaylayın diyor. ama sadece rakamları kabul ediyor. telefon şifresi de değil. valla çıldıracağım. biliyorsanız yardım eder misiniz?

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Güvenlik yaması Mi 6 için de güncellendi.

Üst Alt