Hayır sorun olmazzip indirip güncelleme yerinden yüklersem cihazımın garantisi falan bitermi romlamışmı oluyorum
Telefonlar, bilinçli olarak güncelleme adı altında eskitiliyor, çoğu kişinin haberi yok...mi6 ya yükledim bu güncellemeyi şarzımı berbat hale getirdi. geri dönmek için komple silinmesi mi gerekiyor.
Hayır aslında hepimiz farkındayız ama gelen yeniliklere kayıtsız kalamadığımız için bunu görmezden geliyoruz maalesef..Telefonlar, bilinçli olarak güncelleme adı altında eskitiliyor, çoğu kişinin haberi yok...![]()
Güncelleme ile verilenlerden ziyade, götürdüklerinin anlaşılması için çaba gösteriyorum... Esprili olarak kamu spotu bile buldum, umarım deniz yıldızlarını kurtarmaya vesile oluyorumdur...Hayır aslında hepimiz farkındayız ama gelen yeniliklere kayıtsız kalamadığımız için bunu görmezden geliyoruz maalesef..
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme ile verilenlerden ziyade, götürdüklerinin anlaşılması için çaba gösteriyorum... Esprili olarak kamu spotu bile buldum, umarım deniz yıldızlarını kurtarmaya vesile oluyorumdur...![]()
"Güncelleme pişmanlıktır, yapmayın yaptırmayın..." (Kamu Spotu)
Bildiğim kadarı ile Mi 5 serisine güncelleme kesileli çok oldu. Redmi Note 4x serisine de 20 Aralık itibariyle güncelleme verilmiyor.Merhaba mi 5 beta neden uzun zamandır güncelleme gelmiyor acaba
Evet 4 ay olmuştur güncelleme almıyor teşekkür ederim..Bildiğim kadarı ile Mi 5 serisine güncelleme kesileli çok oldu. Redmi Note 4x serisine de 20 Aralık itibariyle güncelleme verilmiyor.