- Adım
- berkay
- Cihazım
- mi max 2
- Meslek
- web tasarımcı
- Konular
- 6
mi max 2 ye global 10 gelmedi değil mi ya gelicek mi bilen varmı
Aslında teoride sistem güzel fakat pratikte haklısınız tam yürümüyor.Peki laf ettik yerli ve çinli markamıza özür, iyi de sadece beta bu iş için yapılmaz mı, günlük beta nedir Allah aşkına, yani bu kadar titz beta çalışması varsa global kararlının mükemmel olması gerekirdi, ama herkes biliyor ki değil
Hocam geldiğinde herkezin haberi olacak kesinlikle,ama şu an için henüz bir bilgi yok tam olarak.mi max 2 ye global 10 gelmedi değil mi ya gelicek mi bilen varmı
Bunu indir ve telefonun sd kartına at. Sürekli olarak globalden costüm ve cotüm romdan globala geişte romu yükledikten sonra twrp silinmesin diye bunu flash lalinki paylaşabilirmisin hocam
Bunu indir ve telefonun sd kartına at. Sürekli olarak globalden costüm ve cotüm romdan globala geişte romu yükledikten sonra twrp silinmesin diye bunu flash la
Artik mi5 guncelleme almiycak mi almiycaksa hangi rom veya guncellemeyi yuklersem memnun kalirim tavsiyenizKullandığın sürüm senin telefon için çıkan son sürüm maalesef.Xiaomi gğncelleme desteğini kesti
Hocam ben Mi8 e geçtim geçmeden önce revos romdaydım tavsiye ederim.link asagıdaArtik mi5 guncelleme almiycak mi almiycaksa hangi rom veya guncellemeyi yuklersem memnun kalirim tavsiyeniz
+secenelker cıkıyor hangılerini secicem hocamHocam ben Mi8 e geçtim geçmeden önce revos romdaydım tavsiye ederim.link asagıda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir