Rom Miui 10 8.9.7

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Eşime de mi8 128 gb almıştım işte onun kilit durumuna bakınca bl kilidi açık diyor ama miui den iki kere geliştirici rom indirmeme rağmen doğrulanamıyor diyor yüklenmiyor. Ayarlar güncellemelerden de her gün bakıyorum yok hala 9.5.. de kaldı o ben mix2 s i ilk aldığımda 9.6.0 gelmişti oysa. Yok abi bak sevmiyorum ama hakkaten vizyon olacak ya . Koskoca firma cihazın reklamını yapıyorsun satıyorsun ama yazılımda o kadar iyi ve zor bir yemeği bu kadar iyi yapmana rağmen (mi arayüzü) , sosları hala ayarlayamıyorsun (sos işte) .

Sorun mi de değil defalarca yazıldı insanlar çin de satılan versiyonu alıp üzerine global romu atıp bl açık şekilde ucuz yollu satıyor bütün olay bu.

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Abi o zaman önüne geçmek lazım gelmez mi yani sen onca uğraş emek ver dünyaya açıl ama eş zamanlı yazılım yapama.
Kimse rom atma , bl kilidi falan uğraşmak istemem şahsen ama yazılımda hata var yani o kadar seviyorum ki son iki yılda hb. hesabımda en az 8-9 tane xiaomi telefon almışımdır kendime sağıma soluma falan olay yermek değil aslında. Bak mesela mi 8 aldım dedim ya telefon global 9.5 de abi ve kamerayı açınca var ya ekran hele ki karanlık ışıktaysa bu kadar leş olabilir. ya diyorum bunun kamerası en kötü mix 2 s kadar dı yani aynı lensleri kullanıyor ama gel gör ki leş gibi resim çekiyor şu an ve bunu gel de iphone dan çevirdiğin hanım kısmına anlat :))

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Geçen hafta perşembe günü 8.9.6 güncellemesi gelmişti yapmıştım. Sonrasında kontrol etmedim. Bu gün bildirim geldi 8.9.7 güncellemesi için. Şimdi indirdim yapıyorum.

Üst Alt