İnceleme MIUI 10 - 8.8.9 Global Beta Güncellemesi Değişiklikler (Askıya Alındı)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
cihazım masamın üzerindeyken gözümün önünde reset attı ve devamlı resetlemeye başladı kendini sonrasında 4-5 resetlemeden sonra power üzerinden kapattım cihazı yeniden başlattım normale döndü ayrıca pek stabil gelmedi lag problemleri ile karşılaştım ertesi günü downgrade yaptım
Sanırım sizinle aynı cihaza sahibiz ve ben bugüne kadar hiç bir rom da bu tür bir sorunla karşılaşmadım...
Rom yüklerken umarım temiz kurulum yapmayı ihmal etmediniz/etmiyorsunuz?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Sanırım sizinle aynı cihaza sahibiz ve ben bugüne kadar hiç bir rom da bu tür bir sorunla karşılaşmadım...
Rom yüklerken umarım temiz kurulum yapmayı ihmal etmediniz/etmiyorsunuz?

:) temiz yükleme yapmadım hiç ama bir ara yapabilirim .. eskiden bolca zamanım olurdu uğraşırdık ama artık pek zaman bulamıyorum bu tip şeyler için shiftpda.com forumumuz vardı 2009-2013 arasında çok aktifdik kurucu super moddum sonra kapattık sitemizi belki duymuşsunuzdur.. konumuza dönecek olursak 3 yıldır xiaomi bir kaç model xiaomi kullandım hepsinde beta kullandım ama bu tip bir hatayı ilk defa gördüm kolay kolay eski sürüme dönüşte yapmam ama resetleme pek hoş olmayan bir bug dur bilirsin

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
:) temiz yükleme yapmadım hiç ama bir ara yapabilirim .. eskiden bolca zamanım olurdu uğraşırdık ama artık pek zaman bulamıyorum bu tip şeyler için shiftpda.com forumumuz vardı 2009-2013 arasında çok aktifdik kurucu super moddum sonra kapattık sitemizi belki duymuşsunuzdur.. konumuza dönecek olursak 3 yıldır xiaomi bir kaç model xiaomi kullandım hepsinde beta kullandım ama bu tip bir hatayı ilk defa gördüm kolay kolay eski sürüme dönüşte yapmam ama resetleme pek hoş olmayan bir bug dur bilirsin
Sizin gibi bilgili ve tecrübeli birisine almış olduğunuz bu tür hataların genelde temiz kurulum yapmamanızdan kaynaklı olduğunu/olabileceğini söylemeye dilim varmıyor...cihazınızı iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
Sizin gibi bilgili ve tecrübeli birisine almış olduğunuz bu tür hataların genelde temiz kurulum yapmamanızdan kaynaklı olduğunu/olabileceğini söylemeye dilim varmıyor...cihazınızı iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

diliniz varsın :) problem yok sohbet ortamı burası lakin ben devamlı bu problem veya bunu gibi ciddi sistemsel problemler ile karşılsaydım bahsettiğiniz adımı çoktan atardım,ama geri dönüş ile beraber hata kayboluyor ise güncellemeden kaynaklı olduğu aşikardır en son uygulanacak prosedürü hemen uygulamak anlamsız diye düşünüyorum :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tanıştığımız için memnun oldum .

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
diliniz varsın :) problem yok sohbet ortamı burası lakin ben devamlı bu problem veya bunu gibi ciddi sistemsel problemler ile karşılsaydım bahsettiğiniz adımı çoktan atardım,ama geri dönüş ile beraber hata kayboluyor ise güncellemeden kaynaklı olduğu aşikardır en son uygulanacak prosedürü hemen uygulamak anlamsız diye düşünüyorum :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tanıştığımız için memnun oldum .
Bir şey demeyecektim ama işte bu hatanın güncellemeden değil de, temiz kurulum yapmamanızdan kaynaklı olduğunu bu sefer açık açık söylemek zorundayım...bende tanıştığımıza memnun oldum hocam

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
peki seri geri çekmelerin nedeni ne olabilir ? ayrıca problemlerden hemen sonra downgrade ile sorunlar çözülüyorsa bu nasıl açıklanabilir :) xda ve miui forumlarında muadil buglardan bahsedilirken benim mücadele etmeme gerek varmı :) edindiğim tecrubeye dayanarak zamanında windows ve android os için rom portlamış ve editlemiş birisi olarak önerileri son derece önemser kararlara saygı duyarım sevgili dostum.

KeçiöRenLi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Evet doğrudur Gönül rahatlığı ile indirip kurabilirsiniz.
hocam öncelikle merhaba,

dün mi 10 8.8.9 sürümüne geçiş sağlayamadım cıhazım xaomi note 5 global 9.6.2.0 yuklu telefona ındırım paketı secıp yuklemey calısıyorum fakat yuklemıyor sızce neden olabılır nasıl ben mı 10 gecıs saglayabılırım . yardımcı olabılırmısıız rar dosyasını ındırıp guncelleme paketını elle secıp yuklemek ısıtıyorum fakat olmuyor, çözümü nedir acaba ?

Abdullahkbk74

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 4a
Konular
0

Zıp dosyayi direk indirip Telefon hakkında/sistem güncellemeye girin sağ üstte 3 nokta var tıklayın güncelleme paketi seçin var oraya girdiğiniz zaman indirmiş olduğunuz zıp dosyasını seçin kurulum başlayacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim ama böle olurmu

Ekli dosyalar

• IMG_20180811_192351.jpg
    IMG_20180811_192351.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 44

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
hocam öncelikle merhaba,

dün mi 10 8.8.9 sürümüne geçiş sağlayamadım cıhazım xaomi note 5 global 9.6.2.0 yuklu telefona ındırım paketı secıp yuklemey calısıyorum fakat yuklemıyor sızce neden olabılır nasıl ben mı 10 gecıs saglayabılırım . yardımcı olabılırmısıız rar dosyasını ındırıp guncelleme paketını elle secıp yuklemek ısıtıyorum fakat olmuyor, çözümü nedir acaba ?

Geçiş sağlayamayabilir bazen Güncelleyici üzerinden.
Genelde bazen Global Stable Rom üzerinden bir defaya mahsusta olsa geçiş yapabiliyor Global Beta Rom'lara.
Geçiş yapmak için Cihazınızın Bootloader kilidi açık olması gerekiyor ve TWRP üzerinden geçebilirsiniz yada Fastboot Rom üzerinden yapabilirsiniz.

KeçiöRenLi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Geçiş sağlayamayabilir bazen Güncelleyici üzerinden.
Genelde bazen Global Stable Rom üzerinden bir defaya mahsusta olsa geçiş yapabiliyor Global Beta Rom'lara.
Geçiş yapmak için Cihazınızın Bootloader kilidi açık olması gerekiyor ve TWRP üzerinden geçebilirsiniz yada Fastboot Rom üzerinden yapabilirsiniz.

Bootlader kilidim açık benim .Ben telefondan elle paket çekip yüklemek için hangisini indirmem gerekiyor peki ? Fastbott olanimi .

Üst Alt