- Adım
- Ümit
- Cihazım
- Xiaomi 5s
- Konular
- 0
bu aralar çok güncelleme oluyor ve her güncellemede telefonun yavaşladığı hissine varıyorum.
Bu ne demek, açarmısınız? Zaten Twrp var iken fastboot a neyi alıp da, TWRP kurulmalıHocam twrp varken bir daha asla ota yuklemeyin fsstfoot alıp twrp kurun romu tam indirip kurun
twrp yüklüyken otadan güncelleme yapmış ve twrp gitmiş diye anladım bende twrp varken otadan güncelleme yapınca sorun çıkıyordu telefonda tam romu indirip telefona atıp güncelliyordum onu anlatmaya çalıştımBu ne demek, açarmısınız? Zaten Twrp var iken fastboot a neyi alıp da, TWRP kurulmalı
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Miui 10 8.7.26 sürümünü kullan. Güncelleme yapma. Şarjı çok iyi.Arkadaşlar verilen 2 link arasında ki farklar nedir?
Birde bu dosyayı direk telefona indirip daha sonra ayarlar sistem güncellemesinden 3 nokta kısmından paketi seçip o şekilde mi kuracağız?
Benim telefonum mi5s MIUI 9.6 global kararlı yüklü bunu direk kurduğumda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Cevap verirseniz sevinirim.
Mi5s kullanıyorum. Bu sürümde ekran sürem 3buçuk saate kadar düştü. 8.7.26 sürümüne geri dönsem sıkıntı olur mu? Anti rollback beni etkiler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 10 8.7.26 sürümünü kullan. Güncelleme yapma. Şarjı çok iyi.
Tamam onda da 2 link var sanırım hangisini kurmak gerekiyor birde söylediğim gibi mi yüklüyoruz bu güncellemeyiMi5s kullanıyorum. Bu sürümde ekran sürem 3buçuk saate kadar düştü. 8.7.26 sürümüne geri dönsem sıkıntı olur mu? Anti rollback beni etkiler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 10 8.7.26 sürümünü kullan. Güncelleme yapma. Şarjı çok iyi.