- Adım
- omar
- Cihazım
- Mi 5s
- Konular
- 21
Hadi ya
bende sevinmiştim xiaomi sesimi duydu diye
Mi 4'e beta çalışması yapılmıyor diye biliyorum8.8.9 kullanıyorum gayet memnunum. Bakalım yeni sürüm nasıl olacak
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son global beta(8.8.9) da ilk yüklenildiğinden sonra kontrol ettim, güncelleme ekranında 8.8.9 yazıyordu ve yanında da Beta yazıyordu.
Kaç gün sonra bilmiyorum Beta yerine yine Çok Gizli yazmaya başladı..
Sizlerde de bu bir önceki sürüm gibi duruyor mu?
Iyimserliğinize hayran kaldım, umarım sizin dediğiniz gibi olur inşallahGeri çekilen sürümler gayet iyi ancak bazı cihazlarda sorun çıkarmakta bütün cihazlar için geçerli değil ancak sorun çıkınca geri çekiyorlar oysa neredeyse herkes zaten 8.8.9 a güncelledi
Sorun çıkaran cihazlarda geriye dönüş yaptı yani 8.7.26 ya
Şimdi xiaomi bunların farkında eminim görnürde yazılanların dışında bir çok hata giderilmiş ve cumaya kadar herkes global beta sürümünün yeni sürümüne geçecektir
global romlarla ilgilenne geliştirici ekibi ya beyinsiz ya da yeni mezunlar. çin sürümüne 1 ayda 2 stabil güncelleme geldi globala 1 tane geldi bugdan dolayı çektiler daha vermedilerIyimserliğinize hayran kaldım, umarım sizin dediğiniz gibi olur inşallah
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Iyimserliğinize hayran kaldım, umarım sizin dediğiniz gibi olur inşallah
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
REDMİ NOTE 4 DIŞINDA BÜTÜN SD625 CİHAZLAR OREO ALDI VE VERMİYECEKLERMİŞ EĞER VERMEZLERSE XİAOMİ İYİ MARKA DEMEYİNKardeş gerçek bunlar iyimserlik değil
Samsung galaxy s9 s8 gibi amiral gemileri hala android 8.0 romlara talim ediyor
Xiaomi redmi 5 plus Bin liraya almıştım 7.1.2 yüklüydü ve şuanda android 8.1 ile kulanıyorum hata isterseniz xda da andrid 9 bile kulabilirsiniz
Ben şahsen işi iyi bilen biri olarak .ok amiral gemi dedikleri telefonları kulandım
Xiaomi yi tek geçiyorum kimse yarışamaz ve çok ama çok yükselecek bu firma Eğer prensiplerini bozmazlarsa
Yani demem oki adamlar eski yeni tüm telefonlara sahip çıkıyor
Diğer markalar alırken neyse en fazla bir güncelleme ya gelir ya gelmez
Hiçö bir telefon beni bukadar mutlu etmemişti ben çok memnunum
herkese kolay gelsin
Hocam Mi Max 2 de almadı Oreo yalnız değilsin.REDMİ NO
REDMİ NOTE 4 DIŞINDA BÜTÜN SD625 CİHAZLAR OREO ALDI VE VERMİYECEKLERMİŞ EĞER VERMEZLERSE XİAOMİ İYİ MARKA DEMEYİN