Rom Miui 10 8.7.3 Kapalı Global Beta Yayınlandı

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İncelemeniz için çok teşekkürler. 8.7.2 versiyonunda takılmalar mevcuttu bu sürümde çözmüşler mi o sorunu hocam?
8.7.2 sürümünü kullanmadığım için ne gibi takılmalar söz konusuydu bilemiyorum ama şuana kadar hiç bir yaptığım işlemde her hangi bir takılma söz konusu olmadı :)

Bir kaç ekleme daha yapayım; kilit ekranında iken bildirim çubuğunu aşağıya indirince gelen bildirimler görünmüyor. Ekran kilidini açıp indirince görünüyor.(bildirimleri ve içeriğini göster yapmama rağmen.)
Arama bölümü ciddi bir değişime gidilmemiş ama nedense göze hoş geliyor :)
Kameraya portre modu gelmemiş.
Ayrıca şunu da kişisel kanaat olarak eklemek istiyorum.
Gelen tüm bildirimlerin tek bir balon içinde toplanması güzel olmamış.
Bildirimleri genel bir balonda toplamak yerine uygulamaya göre bildirimleri ayrı balonlar içerisinde toplamaları daha iyi olurdu. Her bildirimin aynı balonda toplanması hoşuma gitmedi açıkçası. Fotoğraf ekledim bunun ile ilgili.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
8.7.2 sürümünü kullanmadığım için ne gibi takılmalar söz konusuydu bilemiyorum ama şuana kadar hiç bir yaptığım işlemde her hangi bir takılma söz konusu olmadı :)

Bir kaç ekleme daha yapayım; kilit ekranında iken bildirim çubuğunu aşağıya indirince gelen bildirimler görünmüyor. Ekran kilidini açıp indirince görünüyor.(bildirimleri ve içeriğini göster yapmama rağmen.)
Arama bölümü ciddi bir değişime gidilmemiş ama nedense göze hoş geliyor :)
Kameraya portre modu gelmemiş.
Ayrıca şunu da kişisel kanaat olarak eklemek istiyorum.
Gelen tüm bildirimlerin tek bir balon içinde toplanması güzel olmamış.
Bildirimleri genel bir balonda toplamak yerine uygulamaya göre bildirimleri ayrı balonlar içerisinde toplamaları daha iyi olurdu. Her bildirimin aynı balonda toplanması hoşuma gitmedi açıkçası. Fotoğraf ekledim bunun ile ilgili.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam o kilit ekranında aşağı indirme olayı şuan kullandığım miui9da da var. Kilit ekranında cevaplama falan yapılmıyor. Anca şifreyi girip anasayfaya geldiğinde izin veriyor. Ve dediğiniz gibi tek balon olayı biraz kötü duruyor. İleride düzeltirler umarım

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam o kilit ekranında aşağı indirme olayı şuan kullandığım miui9da da var. Kilit ekranında cevaplama falan yapılmıyor. Anca şifreyi girip anasayfaya geldiğinde izin veriyor. Ve dediğiniz gibi tek balon olayı biraz kötü duruyor. İleride düzeltirler umarım
kilit olayı dediğim meseleyi tam anlamadınız veya ben tam anlatamadım herhalde.
Şöyle diyeyim. Mesela telefonda takılırken bildirim gelir üstte simgesi olur bildirim çubuğunu indirince bildiririmleri görürsünüz ya. İşte silmeden kapatın kilidi. Aynı işlemi kilit ekranında yapın hiçbirşey yokmuş gibi görünüyor. Ama kilidi açıp tekrar yapınca olan bildirimler hepsi görünüyor.

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
kilit olayı dediğim meseleyi tam anlamadınız veya ben tam anlatamadım herhalde.
Şöyle diyeyim. Mesela telefonda takılırken bildirim gelir üstte simgesi olur bildirim çubuğunu indirince bildiririmleri görürsünüz ya. İşte silmeden kapatın kilidi. Aynı işlemi kilit ekranında yapın hiçbirşey yokmuş gibi görünüyor. Ama kilidi açıp tekrar yapınca olan bildirimler hepsi görünüyor.

Ben yanlış anlamışım. O büyük sıkıntı o zaman bir yeri yapıyorlar başka yeri bozuyorlar. Tam güzel yapamadılar bir türlü :D

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Ben yanlış anlamışım. O büyük sıkıntı o zaman bir yeri yapıyorlar başka yeri bozuyorlar. Tam güzel yapamadılar bir türlü :D
Şuan için WhatsApptan gelen bir mesaja iki bildirim sesi gelme olayı kullanıma en büyük engel sanırım. Ve oreo için twrp henüz olmaması da google camera kullanımına engel. O yüzden şuan Miui 9 global betaya dönecem :))
Twrp çıkarsa tekrar değerlendirilebilir bu rom

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
Şuan için WhatsApptan gelen bir mesaja iki bildirim sesi gelme olayı kullanıma en büyük engel sanırım. Ve oreo için twrp henüz olmaması da google camera kullanımına engel. O yüzden şuan Miui 9 global betaya dönecem :))
Twrp çıkarsa tekrar değerlendirilebilir bu rom

Benim telefon 5s olduğu için hala 7.0da ben de bir deneyeyim akşama doğru bakalım nolacak

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Benim gördüğüm değişiklikler 4G simgesine + simgesi gelmiş ekran parlaklığını ayarlarken ana ekranı göstererek parlaklık ayarı yapiyo, bir işlem yaparken dolan çubuk rengi açık mavi olmuş, bildirim gelen uygulamanın yazı rengi uygulamanın rengini aliyo daha görürsem eklerim

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Benim gördüğüm değişiklikler 4G simgesine + simgesi gelmiş ekran parlaklığını ayarlarken ana ekranı göstererek parlaklık ayarı yapiyo, bir işlem yaparken dolan çubuk rengi açık mavi olmuş, bildirim gelen uygulamanın yazı rengi uygulamanın rengini aliyo daha görürsem eklerim
Hangi telelefonda denediğinizi de eklerseniz daha sağlıklı olur hocam :)

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Bu dün geri çekilen sürümmü, yoksa düzenleyip tekrarmı yayınladılar?

NOT : Beta ekibine alındım bu arada. Mi 5S için tüm hataları bildireceğimden şüpheniz olmasın.

Üst Alt