İnceleme MIUI 10 - 8.11.8 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı)

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Hadi ya peki Hangi sürümü kurdunuz hocam?

8.11.8 betayı kurdum işte, google kamerayı kurdum hata verdi camera2 apiyi aktifleştirdim bu sefer gcam siyah ekrandan başka birşey göstermiyor, şayomi bozmuş, costum romlara devam...

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
8.11.8 betayı kurdum işte, google kamerayı kurdum hata verdi camera2 apiyi aktifleştirdim bu sefer gcam siyah ekrandan başka birşey göstermiyor, şayomi bozmuş, costum romlara devam...

Google kameranın hangi sürümü onu sormuştum hocam

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arnovanın pixel3 ve Arthur un 5.1.21 sürümünü kullanıyordum costumda, burda çalışmadı.

5.3 ve üzeri sürümleri deneyin hocam hatta son çıkan 6.1 sürümünüde deneyin bu sürümde yeni eklenen gece çekim modu var

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
5.3 ve üzeri sürümleri deneyin hocam hatta son çıkan 6.1 sürümünüde deneyin bu sürümde yeni eklenen gece çekim modu var

Hocam Note4X başlığında açtığım gcam rehberini deneyin, yazdığım ayarları uygulayın ve bahsettiğiniz gece moduyla bir kıyaslayın :) Benim kullandığım mod ve ayarlarla en az grainli muhteşem gece fotoğrafları çekebilirsiniz. O bahsettiğiniz gece modunu son zamanlarda çıkan tüm gcam modlarında denedim hala grainlenme (kumlanma) sorununu çözememişler. Bana göre kullanışsız.

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Link atar mısın hocam
Hocam Note4X başlığında açtığım gcam rehberini deneyin, yazdığım ayarları uygulayın ve bahsettiğiniz gece moduyla bir kıyaslayın :) Benim kullandığım mod ve ayarlarla en az grainli muhteşem gece fotoğrafları çekebilirsiniz. O bahsettiğiniz gece modunu son zamanlarda çıkan tüm gcam modlarında denedim hala grainlenme (kumlanma) sorununu çözememişler. Bana göre kullanışsız.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Birkaç sorum olacak;

- Mi8 global stable 10.0.3.0'ten betaya şu zaman diliminde geçmek sizce mantıklı mıdır?
- Sizce android 9 tabanlı global stable yaklaşık olarak hangş tarihlerde verilir?

Malum benim araçla mi8 arasında bluetooth bağlantı sorunu var ve bu sorunu 2.5 aydır sağolsun çözemediler. Uzun araştırma ve deneyimlerim sonucu sıkıntının miui ile 8.1 oreo arasındaki yazılımdan kaynaklandığı, android 9 ile de sıkıntının giderildiğini tespit ettim. Araçta müzik olmazsa olmazım ama yakın güncelleme olasılığı ile betada bulunan bug'lar, biraz düşündürüyor acaba beklense mi diye.

Artıları eksileri yan yana koyuyorum ama karar veremiyorum.

+ Geçersem muhtemelen bluetooth sorunum çözülecek.
+ Night mode, aod ekranı, bildirim ikonları mevcut olacak

- buglar ve bazı uygulamaların açılmama sorunu
- mi8 in antirollback zamazingosu ile tekrar stable (9 gelene kadar) geçiş yapamama.
-bankacılık uygulamaları hakkında bilgi sahibi değilim. Kullandğım bankanın uugulaması Çalışmazsa sıkıntı.

Son düzenleme:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Birkaç sorum olacak;

- Mi8 global stable 10.0.3.0'ten betaya şu zaman diliminde geçmek sizce mantıklı mıdır?
- Sizce android 9 tabanlı global stable yaklaşık olarak hangş tarihlerde verilir?

Malum benim araçla mi8 arasında bluetooth bağlantı sorunu var ve bu sorunu 2.5 aydır sağolsun çözemediler. Uzun araştırma ve deneyimlerim sonucu sıkıntının miui ile 8.1 oreo arasındaki yazılımdan kaynaklandığı, android 9 ile de sıkıntının giderildiğini tespit ettim. Araçta müzik olmazsa olmazım ama yakın güncelleme olasılığı ile betada bulunan bug'lar, biraz düşündürüyor acaba beklense mi diye.

Artıları eksileri yan yana koyuyorum ama karar veremiyorum.

+ Geçersem muhtemelen bluetooth sorunum çözülecek.
+ Night mode, aod ekranı, bildirim ikonları mevcut olacak

- buglar ve bazı uygulamaların açılmama sorunu
- mi8 in antirollback zamazingosu ile tekrar stable (9 gelene kadar) geçiş yapamama.
-bankacılık uygulamaları hakkında bilgi sahibi değilim. Kullandğım bankanın uugulaması Çalışmazsa sıkıntı.
Merhaba beta ile stable arasında iki üç kere dönüşümlü geçiş yapmış biri olarak diyebilirim ki hiç denemeyin. Birçok uygulamada sıkıntı çıkıyor çalışmıyor ve nihayetinde yine 10.0.3.0 globale geri dönmüş durumdayım. Tabi antirollback puanım anti=1 olduğu için dönüş yapabildim sanırım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt