Uygulamalara 2 3 gün girmediğim taktirde bildirimler gelmemeye başlıyo o uygulamadan. Tekrar girersem uygulamaya yeniden gelmeye başlıyo 2 3 gün sonra gene yok. Miui9 da böyle bişey yoktu miui10 dan sonra uzun zamandır böyle. Acaba temiz bi kurulum mu yapmaliyim zip olarak indirip. Sizde de durum böyle mi?
Bende böyle değil maalesef. Bildirimler sürekli aktif. Güç tasarrufu ayarlarında belki belli bir süre kullanılmayan uygulamalar için oto atik başlatmayı kapatıyor olabilir. Bu yüzden de bildirimler düşmüyor olabilir. Bildirim gelmesini istediğiniz uygulamanın pil tasarrufu ayarlarından kısıt yok seçeneğini seçip gözlem yapın. Yine aynı şey olursa temiz kurulum yaparak denersiniz.
Betadan betaya güncellemede ota olmasa bile veri silinmez hocam
İlginçtir ki ben 8.11.15ten 8.11.23e recovery indirip ziple geçiş yaptığımda tüm verilerim silindi. Neyse ki yedekliydi hepsi.
Yine ilginçtir ki burda defalarca sormam rağmen telefon üzerinden (fastboot vs olmadan) global kararlıdan global betaya geçiş yapamayacağım söylense de telefon üzerinden geçiş yaptım. Diyeceğim o ki bi sebeple bunlar telefondan telefona değişkenlik gösterebilir. Aslında ben de dahil kesinlik içeren ifadelerden uzak durmak lazım. O kadar net geçiş yapamayacağım söylendi ki boşu boşuna 2 ay global kararlıda kaldım. Ama maalesef telefon üzerinden de geçiş yapılabiliyormuş.
Bir de bu başlıkta şöyle sıkıntı oluşabiliyor. Burası genel bir başlık. Yani bir telefona özgü değil. Ama cevap verirken yine ben de dahil maalesef kendi cihazlarımızı düşünerek cevap veriyoruz. Aslında yapmamamız lazım. Ya da en azından sonuna cihazlarımızı belirtmemiz lazım. Soru soran için de cevap veren için de