İnceleme MIUI 10 - 8.11.29 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri ( Yayınlandı- Linkler Eklendi)

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
2-) verileriniz silinir.

Veriler stabil den betaya veya tam tersi yapmak istenirse silinir yada kendiniz silersrniz verileri kaybedersiniz yoksa silinmez

MI 5s Eu 8.11.22

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Uygulamalara 2 3 gün girmediğim taktirde bildirimler gelmemeye başlıyo o uygulamadan. Tekrar girersem uygulamaya yeniden gelmeye başlıyo 2 3 gün sonra gene yok. Miui9 da böyle bişey yoktu miui10 dan sonra uzun zamandır böyle. Acaba temiz bi kurulum mu yapmaliyim zip olarak indirip. Sizde de durum böyle mi?
Uygulamanın pil tasarrufunu kisitlama yok olarak seçerseniz bildirimler gelecektir

MI 5s Eu 8.11.22

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Uygulamalara 2 3 gün girmediğim taktirde bildirimler gelmemeye başlıyo o uygulamadan. Tekrar girersem uygulamaya yeniden gelmeye başlıyo 2 3 gün sonra gene yok. Miui9 da böyle bişey yoktu miui10 dan sonra uzun zamandır böyle. Acaba temiz bi kurulum mu yapmaliyim zip olarak indirip. Sizde de durum böyle mi?

Bende böyle değil maalesef. Bildirimler sürekli aktif. Güç tasarrufu ayarlarında belki belli bir süre kullanılmayan uygulamalar için oto atik başlatmayı kapatıyor olabilir. Bu yüzden de bildirimler düşmüyor olabilir. Bildirim gelmesini istediğiniz uygulamanın pil tasarrufu ayarlarından kısıt yok seçeneğini seçip gözlem yapın. Yine aynı şey olursa temiz kurulum yaparak denersiniz.

Betadan betaya güncellemede ota olmasa bile veri silinmez hocam

İlginçtir ki ben 8.11.15ten 8.11.23e recovery indirip ziple geçiş yaptığımda tüm verilerim silindi. Neyse ki yedekliydi hepsi.

Yine ilginçtir ki burda defalarca sormam rağmen telefon üzerinden (fastboot vs olmadan) global kararlıdan global betaya geçiş yapamayacağım söylense de telefon üzerinden geçiş yaptım. Diyeceğim o ki bi sebeple bunlar telefondan telefona değişkenlik gösterebilir. Aslında ben de dahil kesinlik içeren ifadelerden uzak durmak lazım. O kadar net geçiş yapamayacağım söylendi ki boşu boşuna 2 ay global kararlıda kaldım. Ama maalesef telefon üzerinden de geçiş yapılabiliyormuş.

Bir de bu başlıkta şöyle sıkıntı oluşabiliyor. Burası genel bir başlık. Yani bir telefona özgü değil. Ama cevap verirken yine ben de dahil maalesef kendi cihazlarımızı düşünerek cevap veriyoruz. Aslında yapmamamız lazım. Ya da en azından sonuna cihazlarımızı belirtmemiz lazım. Soru soran için de cevap veren için de

Son düzenleme:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Bende böyle değil maalesef. Bildirimler sürekli aktif. Güç tasarrufu ayarlarında belki belli bir süre kullanılmayan uygulamalar için oto atik başlatmayı kapatıyor olabilir. Bu yüzden de bildirimler düşmüyor olabilir. Bildirim gelmesini istediğiniz uygulamanın pil tasarrufu ayarlarından kısıt yok seçeneğini seçip gözlem yapın. Yine aynı şey olursa temiz kurulum yaparak denersiniz.

İlginçtir ki ben 8.11.15ten 8.11.23e recovery indirip ziple geçiş yaptığımda tüm verilerim silindi. Neyse ki yedekliydi hepsi.

Yine ilginçtir ki burda defalarca sormam rağmen telefon üzerinden (fastboot vs olmadan) global kararlıdan global betaya geçiş yapamayacağım söylense de telefon üzerinden geçiş yaptım. Diyeceğim o ki bi sebeple bunlar telefondan telefona değişkenlik gösterebilir. Aslında ben de dahil kesinlik içeren ifadelerden uzak durmak lazım. O kadar net geçiş yapamayacağım söylendi ki boşu boşuna 2 ay global kararlıda kaldım. Ama maalesef telefon üzerinden de geçiş yapılabiliyormuş.

Bir de bu başlıkta şöyle sıkıntı oluşabiliyor. Burası genel bir başlık. Yani bir telefona özgü değil. Ama cevap verirken yine ben de dahil maalesef kendi cihazlarımızı düşünerek cevap veriyoruz. Aslında yapmamamız lazım. Ya da en azından sonuna cihazlarımızı belirtmemiz lazım. Soru soran için de cevap veren için de
O yüzden de acele karar vererek işlem yapmamak
ve de bu konularda yetkili servis olan :)) görevlilerin-sorumluların diyeceklerine göre hareket etmekte fayda var.
Çünkü, işlemlerin yapılış şekli çok değişkenlik gösterebiliyor.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
aldıkları sesler azaldıktan sonra kurtarılamadı.
R5P İçin 10.0.4.0 Da Sesin Biraz Azaldığını Fark Ettim Yeni Güncelleme le Düzeltildimi.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çark tersine döndü galiba. Bir an gözlerime inanamadım.wasntme~~
Yok hocam, o anlık öfke ile yazılmış...ben haftalık dozumu alamazsam, sudan çıkmış balığa dönüyorum8=)haha--

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Fixed: Restore Icons weren't displayed correctly after adjusting fonts.
( Düzeltildi: Geri Yükle Simgeler, yazı tiplerini ayarladıktan sonra doğru görüntülenmedi.)
Neyi düzeltmiş bunlar allah aşkına hepsi yalan : Yine pixel dönecez galiba yada karalı yükleyecez

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Fixed: Restore Icons weren't displayed correctly after adjusting fonts.
( Düzeltildi: Geri Yükle Simgeler, yazı tiplerini ayarladıktan sonra doğru görüntülenmedi.)
Neyi düzeltmiş bunlar allah aşkına hepsi yalan : Yine pixel dönecez galiba yada karalı yükleyecez
Temiz kurulum yaptınız mı?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

sargon22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5s
Konular
0
yukarida bahsi gecen askida ki cihazlar global stable icin,miui eu global betada da bu cihazlar yok.tabi guncelleme de hala gelmedi

Üst Alt