Değişiklik ne yapmışlar şuanda hazır güncelleme ama yüklemedimRedmi note 4x için 64 MB güncelleme geldi
FireLife71 hocam güncellemeler yayınlandıkça ilk mesajı düzenlemek yerine yeni konu olarak açabilir misiniz? Konu içerisinde beni etiketlemeniz halinde sabitteki konuyu sürekli olarak değiştirebiliriz. Bu şekilde konu çok karışık ilerliyor.
Ayarlar > Telefon Hakkında >Geliştirici olmak için ekstra bişey yapmak gerekiyor mu ki
Aynen hocam. Aynı zamanda sabitten kaldırılan konular ileride lazım olduğunda arşiv görevi de görecektir. Çok teşekkürlerKonunun akışı eski gelen güncellemeleri de içinde barındarması nedeniyle konu boyutu büyümeye başladı haklısınız.
Arkadaşlar da bilgi sahibi olmaya çalışırken karmaşıklığa sebebiyet vermemesi açısından yaklaşımınıza katılıyorum.
Baştan beri ayrı ayrı güncellemeleri öyle yapıyordum aslında ben açtığım konulardan da biliyorsanız.
Bu konuyu bu güncelleme ile bitirelim isterseniz siz Forum yetkilileri olarak.
Güncellemeleri ben gün içinde Linkleri ile ekleyeyim.
aynısını bende belirtmiştim hangi güncelleme için yorum yapıldığı belli değilFireLife71 hocam güncellemeler yayınlandıkça ilk mesajı düzenlemek yerine yeni konu olarak açabilir misiniz? Konu içerisinde beni etiketlemeniz halinde sabitteki konuyu sürekli olarak değiştirebiliriz. Bu şekilde konu çok karışık ilerliyor.
Valla bir değişiklik farketmedim benDeğişiklik ne yapmışlar şuanda hazır güncelleme ama yüklemedim