İnceleme MIUI 10 - 8.11.1 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
İndireceğiniz Temalar içinde bulunan simge yapısıyla alakalıdır sorununuz açıkçası .
İsterseniz Ayarlar/Yüklü Uygulamalar menüsünden Başlatıcı uygulamasını bularak verileri temizle yapınız düzelme sağlanabilir eğer Başlatıcı sorunu ise tabi ki ayarlamalarınız silinecektir ana ekran üzerinde ki bilginize.
Verileri temizle yöntemini denedim o da işe yaramadı,idare etmekten başka bir seçeneğimiz yok o zaman,acaba sizde de böyle mi simgeler?

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Verileri temizle yöntemini denedim o da işe yaramadı,idare etmekten başka bir seçeneğimiz yok o zaman,acaba sizde de böyle mi simgeler?

Cihazım mi6, bende o şekilde değil. Günceleme sonrası değişiklik olmadı.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

Hayır yaşadığınız soruna ait bir sorun yok cihazımda.

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Max 2 cihazımda benimde aynı problemim var haftaya düzenlenir yeniden beta ekibi sağolsun pusula da compass iki haftadır... Miui10 kararlı desen haber yok android 8 desen dağa kaçtı cihazı haftaya satarım daha fazla soğunulmaz bir cihazdan Skorpi hocam kızmasın şimdi doğruya doğru yüksek grafikte oyun açmıyor çamur gibi oluyor ekran yükseği geçtim orta düzeyde bile açmıyor 480p çözünürlükte bir oyundan ne kadar zevk alabilirsiniz ekran ne kadar büyük olursa olsun tek iyi yönü batarya ve ekran deniyor ama kaliteyi artık hissedemiyorsunuz max 2 alacaklara tavsiyem almasınlar redmi 5 plus daha uygun bütçe sınıfı olarak
Bende neden böyle oldu anlamadım ya

Son düzenleme:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Max 2 cihazımda benimde aynı problemim var haftaya düzenlenir yeniden pusula da compass iki haftadır miui10 kararlı desen haber yok android 8 desen dağa kaçtı cihazı haftaya satarım daha fazla soğunulmaz bir cihazdan Skorpi hocam kızmasın şimdi doğruya doğru yüksek grafikte oyun açmıyor çamur gibi oluyor ekran tek iyi yönü batarya ve ekran ama kaliteyi artık hissedemiyorsunuz max 2 alacaklara tavsiyem almasınlar redmi 5 plus daha uygun
Beta sürümünün son güncellemesiyle mi böyle oldu sizde de?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Max 2 cihazımda benimde aynı problemim var haftaya düzenlenir yeniden beta ekibi sağolsun pusula da compass iki haftadır miui10 kararlı desen haber yok android 8 desen dağa kaçtı cihazı haftaya satarım daha fazla soğunulmaz bir cihazdan Skorpi hocam kızmasın şimdi doğruya doğru yüksek grafikte oyun açmıyor çamur gibi oluyor ekran tek iyi yönü batarya ve ekran ama kaliteyi artık hissedemiyorsunuz max 2 alacaklara tavsiyem almasınlar redmi 5 plus daha uygun
Estağfurullah hocam, benim ne haddime, niye kızayım ki, siz sonuna kadar haklısınız... Max2 de sadece büyük ekran ve iyi bir batarya mevcut, gerisi hikaye

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Beta sürümünün son güncellemesiyle mi böyle oldu sizde de?
Evet bundan 3-4 hafta önce de olmuştu haftalık güncelleme haftalık güncelleme diyorlar bir şey değişti yok sistem optimize edildi geliştirildi falan felan her hafta alacağına yılda 1 alsın adam gibi bi yazılım olsun xiaomi artık sürümden kazanıyor seri seri telefonlar üretiyor yazılım işi miui10 ile kapanmıştır kimse de bir şey beklemesin bence bir bildirim sorunu 2 ayda mı çözülür :) kafamız orjinal romda daha rahat olsun diyoruz illa custom romlara yöneltiyorlar cihazımı şöyle keyifle kullandığım tek zaman Skorpi hocamın cihazını verip zaman ayırdığı epic rom zamanıydı sonra bir tadı kalmadı kararlı miui10 u ağustos başından beri bekliyorum gerçekten çok uzun bi zaman ve çok gereksiz bi bekleyiş bana göre tabi hocalarım bu konuda daha uzman sabır bende 0 artık xiaomi için en uyduruk günlerinde bile festival var 7/24 tatildeler bu miui10 bile mucize bir nevi :D

Son düzenleme:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Estağfurullah hocam, benim ne haddime, niye kızayım ki, siz sonuna kadar haklısınız... Max2 de sadece büyük ekran ve iyi bir batarya mevcut, gerisi hikaye

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam benim problemimle ilgili ne düşünüyorsunuz,uygulama simgesinde beyaz çerçeveler çıktı tekrar,bazı uygulamalarda var bazılarında yok,MIUI 10 Global Beta 8.10.25 yükledikten sonra böyle oldu

Üst Alt