- Adım
- Timuçin
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Makine Mühendisi
- Konular
- 17
Bi değişiklik yok sanırım varmı farkeden?
Cemented
Ekranda hiç bir uygulama açık kalmasın, hepsini kapatın ve tekrar cep telefonunu kapatarak açın ve Ayarlar ekranına yeniden girip kontrol edin.
Şimdilik aklıma gelen bu (Bendeki ayarlarda böyle bir açıklama yoktur)
Ayrıca size getirilen bir öneri yazısı da olabilir. size ait model de Beta hatası da olabilir.
Şunu yazmayı unutmuşum flash lama öncesinde 3 wipe yapıyorumSöylediğinizi yaptım düzelmedi.
Daha öncede böyle olmuştu. düzeltememiştim mi flash ile eski sürüm yüklemiştim.
Ben yüklerken bir yerde hata yapıyorum ama nerede anlamadım.
twrp den zip dosyasını flaslıyorum, sonra twrp gitmesin diye magisk flash lıyorum. ama magisk flaslarken bu sefer eror 1 hatası verdi. (ilkinde hata vermemişti)
Sora tekrar flashladım magisk ve trwp gitti. ayarlar menüsü normale geldi.
Tekrar twrp ve magisk kurdum.
Cihazımda farkettiğim cihaz kilitli iken Kilit Ekranında artık Bildirim paneli indirmeyi engelleme seçeneği eklenmiş.
Ayarlar/Bildirimler & Durum Çubuğu menüsünde Show on lock screen seçeneğini kapatarak yapabiliyoruz.
Çoğu MIUI kullanıcısı istiyordu bu seçeneği.
Söylediğinizi yaptım düzelmedi.
Daha öncede böyle olmuştu. düzeltememiştim mi flash ile eski sürüm yüklemiştim.
Ben yüklerken bir yerde hata yapıyorum ama nerede anlamadım.
twrp den zip dosyasını flaslıyorum, sonra twrp gitmesin diye magisk flash lıyorum. ama magisk flaslarken bu sefer eror 1 hatası verdi. (ilkinde hata vermemişti)
Sora tekrar flashladım magisk ve trwp gitti. ayarlar menüsü normale geldi.
Tekrar twrp ve magisk kurdum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu yazmayı unutmuşum flash lama öncesinde 3 wipe yapıyorum
Brnde öyle bir seçenek yok. Cihazım mi6
Sistem üzerinde değişiklik yaptığınız için olası kararsızlıkları engellemek adına küçük boyutlu sadece değişiklikleri içeren "incremental rom pack" yerine rom dosyasının tamamını indirip yüklemeniz gerekmektedir.Rootu kaldırmadan güncelleme yapamiyoruz galiba. Önce rootu kaldirip guncellemeyi yapip sonra tekrar rootlamaliyim galiba.
Rootu kaldirinca neden guncelleme boyutu degisiyor. Hic anlamis degilim. 300 mb yerine 1.6 gb indirmek hic mantikli degil.