2.00da kullanılıyor yükseldi denmişti, bilemiyorum.Hız zaten 2.15 ti
Hocam bl kilidiniz açık mı?Bir de bu rom damı oldu okumama olayıBen yükledim. Parmak izi okumuyor şuan cihaz.cihaz mi Max 2. Aldığıma pişman etti kısa sürede.
Mi6 ya gelmedi güncelleme bu hafta. Sebebini bilen varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi6 ya gelmedi .sebebini bilen var mıdır
Aynı soruyu bende sordum ama cevap yok
Daha açmadım. Süresi doldu da fırsatım olmadı. Evet bu romda bu sıkıntı oldu. Parmak izi algılanamıyor diyor. Uğraşmayıp elden çıkaracağım vallaHocam bl kilidiniz açık mı?Bir de bu rom damı oldu okumama olayı
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Kral kullanıyorsunuz,bence kilidi açın ve Greeshan rom a alalım sizi muhtemelen satmaktan vazgeçip ömür boyu kullanıcaksınız.Daha açmadım. Süresi doldu da fırsatım olmadı. Evet bu romda bu sıkıntı oldu. Parmak izi algılanamıyor diyor. Uğraşmayıp elden çıkaracağım valla
Hocam sıkıntı şu ki benim evde internet de çekmiyor. Millet Lte ile bağlanırken ben sorun yaşıyorum vallaHocam Kral kullanıyorsunuz,bence kilidi açın ve Greeshan rom a alalım sizi muhtemelen satmaktan vazgeçip ömür boyu kullanıcaksınız.
ama Greeshan romu yükleyeceğimHocam Kral kullanıyorsunuz,bence kilidi açın ve Greeshan rom a alalım sizi muhtemelen satmaktan vazgeçip ömür boyu kullanıcaksınız.