İnceleme MIUI 10 - 8.11.1 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
kaçıncı beta oldu bu yahu. hâlâ global kararlı dan ses yok.

muhammet.ttk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Niye gelmedi bu hafta güncelleme

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Hocam konu sanırım gecen hafta beta guncellemesinde açılmış bu hafta da başlık değiştirerek güncellenmiş. biraz karışık olmuş gibi. her hafta yeni başlık altinda konuyu acabilirsek daha güzel olacağı kanaatindeyim

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Hocam konu sanırım gecen hafta beta guncellemesinde açılmış bu hafta da başlık değiştirerek güncellenmiş. biraz karışık olmuş gibi. her hafta yeni başlık altinda konuyu acabilirsek daha güzel olacağı kanaatindeyim
Bence böyle daha iyi çünkü Tek konu altından Güncelleme bilgisi devam ediyor, her hafta yeni bi konu açmak hem forum bakımından karışıklığa neden olur hem de insanların konuyu bulmasını zorlaştırır, mesela bu işlerden anlamayan bi insan eski konuyu bulduğu zaman malesef eski sürümü yüklemiş olacak ve yeni sürümün var olmasından habersiz olabilir.. O yüzden Tek konu başlığı altından ilerlemesi her bakımdan daha mantıklı bence..

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Bence böyle daha iyi çünkü Tek konu altından Güncelleme bilgisi devam ediyor, her hafta yeni bi konu açmak hem forum bakımından karışıklığa neden olur hem de insanların konuyu bulmasını zorlaştırır, mesela bu işlerden anlamayan bi insan eski konuyu bulduğu zaman malesef eski sürümü yüklemiş olacak ve yeni sürümün var olmasından habersiz olabilir.. O yüzden Tek konu başlığı altından ilerlemesi her bakımdan daha mantıklı bence..
İyi de ben bir önceki güncelleme için yorum yapmışım misal batarya performansı çok iyi fakat bu sürümde çok kötü olabilir yanlış yonlendirebiliriz herkesi. Güncelleme yaparken bunlara dikkat ediyoruz çoğumuz kimin hangi güncelleme için yorum yaptığı belli değil tabi bu benim fikrim

Mnrbaskurt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Munir
Cihazım
Mi5 prime
Konular
8
neden hala gelmedi güncelleme mi5 e

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Konudan biraz bağımsız ama bugün Sistem Uygulamaları Güncelleyisi''nden "Mi Phone Tester" diye bir uygulama geldi.

Üst Alt