Soru Mıuı 10.3.0.2(pfkmıxm) mi 10.3.1.0 pfkmıxm mi?

aliyurdakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
k20 pro
Konular
2
merhaba arkadaşlar 2.2 gblik güncelleme zip yüklendi şuan, twrp den yüklenebilir durumda, sistem performansı ve optimizasyon güvenlik iyileştirmesi vesaire diyor, peki sizce deneyenler yorum yapabilir mi güncellemeye değer mi? teşekkürler.

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
10.3.1.0 global stabil ben kullanıyorum herhangi bi hat yok henüz batarya performansı inanılmaz 9 la 10 saat ekran süresi sadecemesaj ve telefon google uygulaması muhtemelen globalde kayıt konuşma esnasında yasal deil ondan galiba

Oyla:

aliyurdakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
k20 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10.3.1.0 global stabil ben kullanıyorum herhangi bi hat yok henüz batarya performansı inanılmaz 9 la 10 saat ekran süresi sadecemesaj ve telefon google uygulaması muhtemelen globalde kayıt konuşma esnasında yasal deil ondan galiba

hat batarya konusunda önemli bir değişken hocam, muhtemelen hat olsa süre kısalacaktı, bende global kullanıyorum tüm google uygulamaları var, imeili cihaz, yükleyesim geldi şimdi :D

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
hat batarya konusunda önemli bir değişken hocam, muhtemelen hat olsa süre kısalacaktı, bende global kullanıyorum tüm google uygulamaları var, imeili cihaz, yükleyesim geldi şimdi :D
Hernangi bi hata yok demek istemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

aliyurdakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
k20 pro
Konular
2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek
çok iyi o zaman, siz twrp ile mi güncellediniz? hangi alanları wipe yaparsak temiz bir iş yaparız, twrp ile güncelleyince imei silinmiyormuş şebeke sıkıntısı da çıkmaz umarım, teşekkür ederim

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Ben global versiyon aldım hiç rom atmadım bl kapalı gerek duymadım yani sorun yoksa ne diye rom twrp ile uğraşı ki illada rom atcaksanız stabil olnlara yönelin bence full wipe da imei gitmez ama hard reset kararlı orjinal rom recoverysi de gider

Oyla:

aliyurdakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
k20 pro
Konular
2
Ben global versiyon aldım hiç rom atmadım bl kapalı gerek duymadım yani sorun yoksa ne diye rom twrp ile uğraşı ki illada rom atcaksanız stabil olnlara yönelin bence full wipe da imei gitmez ama hard reset kararlı orjinal rom recoverysi de gider
benim açık geldi twrp de yüklüydü, stabilite arttırımı fena olmaz, miui 11 e kadar güncellemeyi düşünüyorum, tek çekincem twrp sıkıntısı yaşamak ama o konuda da bilen birilerine cihazı getirip güncellemelerini isteyeceğim sanırım, 1 kere kendim denedikten sonra, cihaz brick olmasın gerisi hallolur, ayrıca bahsettiğim güncelleme kararlı, bu stabil anlamına gelmiyor mu?

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Evet aynen öyle

Oyla:

bhdr.35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aziz bahadır
Cihazım
redmi k20 pro
Konular
1
arkadaşlar 2 gün önce global 10.3.1 yükledim genel olarak stabil arada telefonun tüm sesleri pasif oluyor hiçbir şekilde ses gelmiyor, yeniden başlatıyorum cihazı kendine geliyor bu durum hakkında bir fikri olan var mı?

Oyla:

aliyurdakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
k20 pro
Konular
2
arkadaşlar 2 gün önce global 10.3.1 yükledim genel olarak stabil arada telefonun tüm sesleri pasif oluyor hiçbir şekilde ses gelmiyor, yeniden başlatıyorum cihazı kendine geliyor bu durum hakkında bir fikri olan var mı?
temiz bir geçiş mi yaptınız yoksa var olanın üzerine mi kurdunuz güncellemeyi?

Oyla:
Üst Alt