Yardım Miui 10.0.3.0 den 9.6.7 ye geri dönmem mümkün mü

drusc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.3.0
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar
Mi8 telefonum geçen gün OTA üzerinden 10.0.3.0e geçmek zorunda kaldıma ancak sürüm çok kötü batarya yönünden. Çok memnun olduğum 9.6.7 sürümüne dönmek istiyorum. Getvar anti ile arb kontrolu yaptıgımda failed yazıyor sanırım arb koruması yok. 9.6.7 sürümünde getvar anti 1 olarak gözüküyor. Bootloader kapalı. Bootloader açmadan geçmem mümkün mü? Eğer bootloader açmadan geçebilirsem tercih ederim. Eğer geçemiyorsam ve BL açmak zorundaysam Bootloader açarsam sorunsuz geçebilr miyim brick riskim var mı? Neye dikkat etmem gerekiyor . Teşekkürler

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Hocam BL açık olup twrp den format data ve wipe yaparsanız geçersiniz diye tahmin ediyorum. Ama yine de daha iyi bilen bir arkadaş yazarsa iyi olur diye düşünüyorum

Oyla:

drusc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler. Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum

Oyla:

drusc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ben durumu hallettim. İleride benzer sıkıntısı olana yol gösterir diye yazayım. Mecburen bootloader kilidini açtım. Tüm telefon silindi haliyle. 10.0.3.0 sürümü sıfırdan kurulmuş gibi oldu. Ardından antirollback kotnrolü yaptım. telefonda failed yazıyordu yani yoktu. 9.6.7 sürümü içinde de girip kontrol ettim anti roll back koruması 1 gözüküyor yani sıkıntı yoktu.Fastboot moduna alıp mi flash uygulamasıyla 9.6.7 attım telefona sıkıntı olmadan açıldı ve çalıştı. ilk açılması 4 5 dakika sürüyor panik yapmayın. Kolay gelsin. Antirol back kontrolu yapmadan mevcut romdan daha düşük rom atmayın telefonunuz brick olabilir.

Oyla:
Üst Alt