Soru miu ya geçmek istiyorum

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
o 40 takla atanlar artık cihazı güncelleme almayıp güncel bir android sürümü kullanmak istiyenler MIUI kullanıp denemek amacli saf android e geçenler MIUI ya alıştıği için saf android e alışmakta zorlanıyor ya geri dönuyor yada dediğim gibi eldeki imkanlardan dolayı zorunlu şekilde saf android te kaliyor şahsen ben miui kullaniyorum android surumum 8.0 da kaldı ama pixel expierence romuna geçip android 11 de kullanabilirim çok kararsızım android 11 mi MIUI nun alışkanlıkları ve kolaylıkları mi açıkçası sigara gibi bırakması zor biraz :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
göze hoş gelmesi ve kolaylıklarıyla miui gerçekten çok iyi bi arayüz, oneplus'dan sonra ilaç gibi geldi. açıkçası android sürümlerinin getirdiklerini 3. parti uygulamalarla zaten telefona katabiliyoruz o yüzden android güncellemeleri sondaki rakamın değişmesinden başka bişey ifade etmiyor çoğu zaman.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Saf android 10dan sonra bozdu miui gecmek mantıklı şuan

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Saf android 10dan sonra bozdu miui gecmek mantıklı şuan
Asıl MIUI 11 den sonra bozdu :D şuan miui 12 ye geçen 2020 öncesi telefonlar yavaşlama kasma gibi şikayetler alıyor :) MIUI nun artısı özellestirmeleri ve kullanım amacına uygun olması performans ve akıcılık bakımından saf android in üstüne hiçbir arayüz su dökemez

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Üst Alt