Yardım Miu 12.5 67 Watt Şarj Gerektiğinden Yavaş Dolduruyor

FARUKBEY1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 11T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Merhabalar Telefonda Miu 12.5 Kurulu 48 Dakikada Full Şarj Oluyor 67 Watt Adaptör Kullanmama Rağmen Nedenini Biliyormusunuz?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cihaz ısı durumuna göre şarj hızında düşüş olabilir. Yaz günleri için 48 dakika normal bir süre.
MIUI arayüzü batarya ömrünü uzatmak için belli yüzdeler arasında şarj olma hızını da yavaşlatır. Sürekli en yüksek hızda şarj yüksek ısı yaratır ve bataryanın ömrünü ciddi ölçüde düşürür. Bu konuya fazla takılmamak lazım.
Modüller vs ile sürekli en yüksek hızda şarj da sağlanır ancak kısa sürede batarya değişimine ihtiyaç duyarsınız.

FARUKBEY1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 11T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz ısı durumuna göre şarj hızında düşüş olabilir. Yaz günleri için 48 dakika normal bir süre.
MIUI arayüzü batarya ömrünü uzatmak için belli yüzdeler arasında şarj olma hızını da yavaşlatır. Sürekli en yüksek hızda şarj yüksek ısı yaratır ve bataryanın ömrünü ciddi ölçüde düşürür. Bu konuya fazla takılmamak lazım.
Modüller vs ile sürekli en yüksek hızda şarj da sağlanır ancak kısa sürede batarya değişimine ihtiyaç duyarsınız.
Ben Şarj süresinde Değilim Telefonda Yada şarj aletinde bı sorun varsa Bileyim aşağıdaki Ölçüm 67 Watt İçin Doğrumudur?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-31-23-45-19-128_com.gombosdev.ampere.jpg
    Screenshot_2023-08-31-23-45-19-128_com.gombosdev.ampere.jpg
    340 KB · Görüntüleme: 18

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Gayet normal bu değerler olması gerektiği gibi 👍

Emre_Akar86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Akar
Cihazım
Mi Note 11 Pro
Konular
1
Telefonun şarj süresi 67 watt adaptör kullanarak 48 dakika sürüyor. Ancak, telefonun şarj süresi kullanıma bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, telefonun şarj süresi hakkında daha fazla bilgi edinmek istersen, telefonun kullanım kılavuzuna bakabilirsin. ama bu normal :)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Ben Şarj süresinde Değilim Telefonda Yada şarj aletinde bı sorun varsa Bileyim aşağıdaki Ölçüm 67 Watt İçin Doğrumudur?
Değerleriniz 67w ve normal görünüyor. MIUI arayüzü 67w şarj almaya başladığında ekranda 67w ibaresi belirir zaten. Bu konuda içiniz rahat olsun.

Üst Alt