İyi akşamlar miu 11 uygulamalara gelen animasyonu kapatma gibi bir durumumuz var mıdır ?
uguravnc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Uğur Cihazım Not 6 pro Yaş 28 Konum Samsun Katılım 12 Şubat 2019 Konular 12 Mesajlar 44 Tepkime puanı 12 Puanları 8 27 Ocak 2020 #1 İyi akşamlar miu 11 uygulamalara gelen animasyonu kapatma gibi bir durumumuz var mıdır ?
brboros Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hyrttn Cihazım Note 8 pro Konum Kayseri Katılım 1 Aralık 2019 Konular 13 Mesajlar 604 Çözümler 11 Tepkime puanı 327 Puanları 78 27 Ocak 2020 #2 uguravnc' Alıntı: İyi akşamlar miu 11 uygulamalara gelen animasyonu kapatma gibi bir durumumuz var mıdır ? Genişletmek için tıkla ... Ek ayarlar erişebilirlik menüsünde animasyonları kaldır seçeneği var.
uguravnc' Alıntı: İyi akşamlar miu 11 uygulamalara gelen animasyonu kapatma gibi bir durumumuz var mıdır ? Genişletmek için tıkla ... Ek ayarlar erişebilirlik menüsünde animasyonları kaldır seçeneği var.
uguravnc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Uğur Cihazım Not 6 pro Yaş 28 Konum Samsun Katılım 12 Şubat 2019 Konular 12 Mesajlar 44 Tepkime puanı 12 Puanları 8 27 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 brboros' Alıntı: Ek ayarlar erişebilirlik menüsünde animasyonları kaldır seçeneği var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim dostum.
brboros' Alıntı: Ek ayarlar erişebilirlik menüsünde animasyonları kaldır seçeneği var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim dostum.