Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı temalarda iki parmakla yukarıya doğru kaydırıldığında ortaya çıkıyor hocam. Mesela bir çalışma masası resmi oluyor ve masa üzerindeki telefona tıkladığınızda telefon, mektuplara tıkladığınızda mesajlar açılıyor. Pencereye tıkladığınızda hava durumunu görebiliyorsunuz veya klasör'e tıkladığınızda dosyalarım uygulaması açılıyor vb.
En son bir oyun teması indirmiştim oldukça güzel görünüyordu ve onda kullanmıştım ama açıkçası kullanışlı olmadığı için benim pek sevdiğim bir özellik değil...
Merak ettigim soruyu sormussun eyvallah arkadasım ya yalniz bisiler eklemek isiyorum evet bazı temalarda var da o temaları bulmak cok kolay degil ya da ben bilmiyorum nasil bulucaz ??? Ayrica bencede islevsel degil ama amac da zaten bu degildir herhalde farkllilik ve eglence katmaktir diye dusunuyorum yani sahsen ben
http://en.miui.com/thread-6174-1-1.html konusunda bir tane daha mispace özelliği mevcut ve önceki yorumlarda @HiddeNKing hocamın dediği windows teması ve bide daha öncede söylediğim Crimson miui v5 teması var . Bunlara dek geldıkçe yazarım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.