Yardım Miroom vs Eu Rom

septionalice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom 11.07
Telefon Modeli
Mi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Miui Global’den miroom stabil’e geçtim şuanda herşey normal gibi Ama Eu da kafamda bir köşede kaldı sizce hangi rom daha iyi batarya, stabillik vs.

AhmetAyyildiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hacı Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Mi room yavaş eu'ya göre ve pil konusunda da bence kötü eu'dan iyi mi kafa kafaya bence. Benim Mix2'de bu şekilde gözlemledim. Memnunsanız durduk yere değiştirmeyin boşa zaman kaybı oluyor. Buglarla vs uğraşıyorsunuz benim başıma çok geldi. Derdim tasam yok psikopat gibi rom değiştiriyorum.
knk bende aynı durumdayım bi eu bi miroom bi masik ne yaptın sabit bir romda kalabiliyor musun ? ben aospa kadar düştüm şimdi sabit eu stabildeyim ama masik 16.1 çıkmış gene dayanamıyorum :D

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
knk bende aynı durumdayım bi eu bi miroom bi masik ne yaptın sabit bir romda kalabiliyor musun ? ben aospa kadar düştüm şimdi sabit eu stabildeyim ama masik 16.1 çıkmış gene dayanamıyorum :D
Ben Mix 2 kullandığım için çok fazla seçeneğim yok rom konusunda. Neredeyse bütün romları denedim. Şuan EU Beta Miui 12 2.6.18 sürümünü kullanıyorum. Miui 12 betaları çıktığı günden beri kullanıyorum. Bir ara Blissrom denedim mükemmel derecede hızlı ve akıcıydı ama şu lanet Miui arayüzünün görünümüne alıştığım için aynı gün içinde 12 Beta'ya döndüm. Zaten telefonum için beta testleri durduruldu. Aosp romlar arada bir çıkıyor onunda görünümünü sevmediğim için 12 Beta'da sabit kalıyorum. Mix3,Mix2s için Miui 12 kararlı sürüm yayınlandı tahminimce yakın zamanda Mix2 içinde gelir Miui 12 EU Stabil kurarım gittiği yere kadar devam ederim. Rom hastalığı çok kötü telefonu kullanamıyorsun. Benim durmamı sağlayan şey beta desteğinin kesilmesi. Destek kesilince rom çıkmıyor. Bende sabit bir romda kalıyorum mecburen.

Oyla:

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Miroom günc.bitti come to Eu Beta
yada Masik X

Oyla:

AhmetAyyildiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hacı Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Ben Mix 2 kullandığım için çok fazla seçeneğim yok rom konusunda. Neredeyse bütün romları denedim. Şuan EU Beta Miui 12 2.6.18 sürümünü kullanıyorum. Miui 12 betaları çıktığı günden beri kullanıyorum. Bir ara Blissrom denedim mükemmel derecede hızlı ve akıcıydı ama şu lanet Miui arayüzünün görünümüne alıştığım için aynı gün içinde 12 Beta'ya döndüm. Zaten telefonum için beta testleri durduruldu. Aosp romlar arada bir çıkıyor onunda görünümünü sevmediğim için 12 Beta'da sabit kalıyorum. Mix3,Mix2s için Miui 12 kararlı sürüm yayınlandı tahminimce yakın zamanda Mix2 içinde gelir Miui 12 EU Stabil kurarım gittiği yere kadar devam ederim. Rom hastalığı çok kötü telefonu kullanamıyorsun. Benim durmamı sağlayan şey beta desteğinin kesilmesi. Destek kesilince rom çıkmıyor. Bende sabit bir romda kalıyorum mecburen.
Masikte 16.1 i kurdum mıuı 12 animasyonlar felan o kadar fazla olmamış iyi. 0.5x e çektim telefon çok iyi oldu . Ekran sürem az bir tık daha ama bilmiyorum en kötü ya geri mıuı 10 a dönerim yada masik 12

Oyla:

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Eu'da kullandım miroom da şuan mi room ikisinin ekran süresi aynı. Akıllı ağ olduğu için mi room a geçtim. 2.3 saat süreyi ,%18 şarj ile aldım. Kernel yükledim fark ediyor cidden. Eu da güzel ama akıllı ağ yok.
hangi kerneli yüklediniz hocam?

Oyla:
Üst Alt