- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 16
Şimdilik tavsiye etmem pil performansı 9da daha iyiTarih belli mi 10 icin beta surumu nasil android Q nun
Şimdilik tavsiye etmem pil performansı 9da daha iyiTarih belli mi 10 icin beta surumu nasil android Q nun
Peki Cok saolun serhat beyŞimdilik tavsiye etmem pil performansı 9da daha iyi
siz hangi romu kurdunuz acaba bende de mi note 10 var google arama ve mesajı hiç sevmiyorum birde aod bildirim gelmiyorİki gündür miroom kullanıyorum gerçekten süper telefon uçak gibi oldu
siz hangi romu kurdunuz acaba bende de mi note 10 var google arama ve mesajı hiç sevmiyorum birde aod bildirim gelmiyor
Bende sizin gibi Google aramaları hiç sevmiyorum miroom,u kurdum dünya varmış dedim hiçbir sıkıntı yaşamadım ve herşey miui google namına birşey yoksiz hangi romu kurdunuz acaba bende de mi note 10 var google arama ve mesajı hiç sevmiyorum birde aod bildirim gelmiyor
Mi Room Stabil MIUI_V11.0.3.0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Format data yapmadığınız için yüklenmedi. Aynısı bugün başıma geldi format data sonra reboot recovery yöntemi önerildi (otg ile romu yükledim) o şekilde yüklendi. Videosuda vardı birazdan paylaşırım.Bende bu romu indirdim. Kurduğumda logosunda kalıyor. 1 saate yakin bekledim. Açılmıyor. Sonrasında bir yerde 4 wipe yazısını gördüm. Data system dalvik cache temizleme yaptim. Isletim sistemi yok diyor su anda. Muhtemelen datayı aldığım için içindeki yedekte gitti. Bilgisayara yedeğini kopyalamıştım onu yükleyebilir miyim?