Arkadaşlar, bildiğiniz gibi miroom geliştiricisi rom hazırlamayacagini ilan etti. Miroom favori romlar arasında olup son stabil sürüm mü yoksa beta sürümü mu kullanmayı tavsiye edersiniz? Özellikle batarya açısından
Stabil her zaman en iyisi ama mecera meraklısı iseniz betaArkadaşlar, bildiğiniz gibi miroom geliştiricisi rom hazırlamayacagini ilan etti. Miroom favori romlar arasında olup son stabil sürüm mü yoksa beta sürümü mu kullanmayı tavsiye edersiniz? Özellikle batarya açısından
Hocam miu11. 11.0.8 var ekran süresi olarak hangisi iyi ? Henüz deneyemleyemedim.Stabil kullan kafan rahat olsun bence
MagiskMasik yükleyin....
Masik yükleyin....
Rom - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Kurulum * Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın. * TWRP kurtarmasında, Wipe »Format data yapın,reboot recovery Advanced Wipe düğmesine...forum.miuiturkiye.net
Magisk
Yüklemiştim v 11 de iken mi room 11.8 bende çok daha iyi verdi .
masik değil magiskAnlamadım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onunla devam edin zira MIUI 12 daha stabil olmadı...