- Adım
- Murat
- Cihazım
- Xperia z2
- Konular
- 11
Miroom konusu olmadığı için buraya yazdım teşekkürler yinedebence ilgili bölüme sorun burası k20/mi 9t bölümü
Miroom konusu olmadığı için buraya yazdım teşekkürler yinedebence ilgili bölüme sorun burası k20/mi 9t bölümü
Denemek lazım hocam k20pro için android Q uyumlu twrp çıkmıştır büyük ihtimalle Q uyumlu twrp kurup deneyinTwrp 3.3.1-0529 ile yüklersem sıkıntı olurmu şuan eu stabil yüklü bu arada telefon k20 pro
Bu telefonla ilgili bütün romları denedim. En iyisi bu.Kullanan arkadaşlara sorum.Eu Rom mu MiRoom mu ? Günlük bir kullanıcı olarak soruyorum. Şu an Eu.Beta'yım sizce geçmeye gerek var mı ?
Hangi twrp ile yüklediniz romuBu telefonla ilgili bütün romları denedim. En iyisi bu.
hangi twrp ile yüklerseniz yükleyin eğer ki başka bir tür romdan geçiyorsanız format data yapmazsanız açılmıyor sadece bu rom için geçerli değil eu stabilden eu betaya bile geçerken aynı. format data telefondaki her şeyi siler. yedek almayı unutmayın.Hangi twrp ile yüklediniz romu
usta hepsini denedim yine döndügüm yer global rom olduKullanan arkadaşlara sorum.Eu Rom mu MiRoom mu ? Günlük bir kullanıcı olarak soruyorum. Şu an Eu.Beta'yım sizce geçmeye gerek var mı ?
Bu romda da yok maalesefArkadaşlar bu romda ekran kapalıyken parmak izi ile açma var mı?
Globalden Eu betaya geçtim gitti bu özellik, kaldırınca ekranı uyandırıyor öyle açıyorsunuz globalde daha iyiydi
Gelecek hocam.Biraz alakasız olucak ama mi9t ye Android 10 gelmiyecek mi ?