Yardım miroom & masik x

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
masik x
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaslar bu iki rom arasinda kaliyorum su an masik x kullaniyorum miroom icin degistirmeye degermi sizce ikisinide kullanininiz olmustur eminim.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Miuida kernel ile hiç oynamıyorlar stock kernel hep aynı
belli zaten. dediğim şeylere denk gelmiyorum çünkü hepsi birbirine çok yakın. Normalde telefona özel çıkan romlarda kernel gömülü gelir rom ile ya da yapımcı opsiyon olarak sunar, kullanın daha iyi diye ve rom içine 1-2 program modül vb. şeyler bile ekler LTK FDE.AI gibi. kerneldeki ayarlamalarla birlikte performans ya da batarya odaklı veya denge odaklı kullanmaya imkan verir. Benim ikinci xiaomi cihazım ama oneplus yada sony nin tutulan bi modelini bulursam 1 sene içinde kaçacağım xiaomiden :D Aroma installer kaç senelik şey miui romlarda daha yeni kullanılıyor. sunacak seçenekleri yokki :) kalıptan çıkma hepsi :D haklarınıda yememek lazım bazı şeyler direk miui arayüzünden seçildiği için kullanmıyo olabilirler. o konudan emin değilim

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
belli zaten. dediğim şeylere denk gelmiyorum çünkü hepsi birbirine çok yakın. Normalde telefona özel çıkan romlarda kernel gömülü gelir rom ile ya da yapımcı opsiyon olarak sunar, kullanın daha iyi diye ve rom içine 1-2 program modül vb. şeyler bile ekler LTK FDE.AI gibi. kerneldeki ayarlamalarla birlikte performans ya da batarya odaklı veya denge odaklı kullanmaya imkan verir. Benim ikinci xiaomi cihazım ama oneplus yada sony nin tutulan bi modelini bulursam 1 sene içinde kaçacağım xiaomiden :D Aroma installer kaç senelik şey miui romlarda daha yeni kullanılıyor. sunacak seçenekleri yokki :) kalıptan çıkma hepsi :D haklarınıda yememek lazım bazı şeyler direk miui arayüzünden seçildiği için kullanmıyo olabilirler. o konudan emin değilim
Aynen miuiları bir birinden ayıran tasarım yada bugsuz versiyonlar felan ekliyorlar resmi aosp romlar olsa stabil ama malesef yok

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Aynen miuiları bir birinden ayıran tasarım yada bugsuz versiyonlar felan ekliyorlar resmi aosp romlar olsa stabil ama malesef yok
model çok olunca uğraşan olmuyo ara modellerin kaderi bu :D kerneli romu ayarlamak zaman aldığı için güzel bişey uğraştırıyor. bakalım havoc devam ediyor stabilliği yakalarsa onu kullanırız.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
model çok olunca uğraşan olmuyo ara modellerin kaderi bu :D kerneli romu ayarlamak zaman aldığı için güzel bişey uğraştırıyor. bakalım havoc devam ediyor stabilliği yakalarsa onu kullanırız.
Oda yapıyor test edin diyor hocam son sürüm buglu çıktı mesala keşke official pe olsa yada stabil bir aosp ne bilim :D

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Oda yapıyor test edin diyor hocam son sürüm buglu çıktı mesala keşke official pe olsa yada stabil bir aosp ne bilim :D
pe en son 9. ayın sonunda çıktı şimdi baktım hala o versiyonla kalmış. Cdroid miydi bi tanesini yükleymemiştim 4-5 defa brick olunca vazgeçtiydim. xenon hd de olabilir :D

edit: crdroid ile havoc var şuan güncel.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
pe en son 9. ayın sonunda çıktı şimdi baktım hala o versiyonla kalmış. Cdroid miydi bi tanesini yükleymemiştim 4-5 defa brick olunca vazgeçtiydim. xenon hd de olabilir :D

edit: crdroid ile havoc var şuan güncel.
Pe dolandırmış ya bağışlari alıp kaçmış brick işi sakat o yüzden aosptan çekindim hep her aosp farkli fw kullanıyor vs

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Pe dolandırmış ya bağışlari alıp kaçmış brick işi sakat o yüzden aosptan çekindim hep her aosp farkli fw kullanıyor vs
:D

bişey olmaz 10 dk fazladan uğraşırsın elinin altında stock .tgz varsa

Oyla:

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
Saf androidi hiç sevmiim onun için kullanmıyom
Saf android yüklü telefonda almam

Oyla:
Üst Alt