Soru MiRoom, EU Rom (Mi 9T) Tavsiye

Cagri.K

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
9T
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11
Telefon Modeli
9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

Hangi roma geçmemi tavsiye edersiniz? Pil kullanımı, stabilite, özelleştirme seçenekleri benim için önemlidir. AOSP romlarını tasarımlarını sevmediğim için düşünmüyorum.

Teşekkürler.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Videodaki adımları uygulayın...
Hocam, özür diliyorum yanlış anlamayın lütfen, 2012 yılından beri yapıyorum bu rom/recovery yükleme işlerini. LR team twrp'sini de denedim ama sonuç değişmedi maalesef. Mi-room sitesindeki twrp de eu rom ve revos yüklerken hata almıyorum fakat açılmıyor telefon, bir süre mi logosunda kalıp tekrar twrp'ye atıyor. Mi-globe ise hiç yüklenmiyor twrp'de hata veriyor. Konu sahibinden özür diliyorum saptırdım konuyu.

Oyla:

Cagri.K

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
9T
Konular
9
Hocam, özür diliyorum yanlış anlamayın lütfen, 2012 yılından beri yapıyorum bu rom/recovery yükleme işlerini. LR team twrp'sini de denedim ama sonuç değişmedi maalesef. Mi-room sitesindeki twrp de eu rom ve revos yüklerken hata almıyorum fakat açılmıyor telefon, bir süre mi logosunda kalıp tekrar twrp'ye atıyor. Mi-globe ise hiç yüklenmiyor twrp'de hata veriyor. Konu sahibinden özür diliyorum saptırdım konuyu.
Sorun değil hocam. Hatta iyi oldu aklımızda bulunsun. Yes~~

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

twrp-3.3.1-4-davinci kurulu ve hiç bir hata almadan her romu kurabiliyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt