Soru MiRoom, EU Rom (Mi 9T) Tavsiye

Cagri.K

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
9T
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11
Telefon Modeli
9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

Hangi roma geçmemi tavsiye edersiniz? Pil kullanımı, stabilite, özelleştirme seçenekleri benim için önemlidir. AOSP romlarını tasarımlarını sevmediğim için düşünmüyorum.

Teşekkürler.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Eu beta tavsiye ediyorum hocam. Aslında tavsiye de değil sizin bizzat geçip deneyip, test etmeniz lazım. Ben Miroom dan geçtim ve bilmiyorum psikolojikmidir değilmidir bana daha stabil geldi. :)

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Eu beta tavsiye ediyorum hocam. Aslında tavsiye de değil sizin bizzat geçip deneyip, test etmeniz lazım. Ben Miroom dan geçtim ve bilmiyorum psikolojikmidir değilmidir bana daha stabil geldi. :)
Merhaba, hangi twrp ile geçtiniz? Bende mi-room kullanıyorum ama hangi twrp ve romu (revos, eu, mi-globe) denediysem hepsinde bootloopta kaldı cihaz.

Oyla:

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Mi 8'de Masik X denedim memnun kalmadım yarın yeni sürüm çıkınca koşa koşa EU Rom'a döneceğim. Sizinde seçiminiz o yönde olsun.

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Merhaba, hangi twrp ile geçtiniz? Bende mi-room kullanıyorum ama hangi twrp ve romu (revos, eu, mi-globe) denediysem hepsinde bootloopta kaldı cihaz.

Mi8 Lite kullanıyorum ben hocam Twrp de ilgili bölümündeki tek tuş Twrp yüklü rom olarakta Eu beta var.

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Mi8 Lite kullanıyorum ben hocam Twrp de ilgili bölümündeki tek tuş Twrp yüklü rom olarakta Eu beta var.
Konu mi 9t konusuydu o yüzden sormuştum. Teşekkürler. Ne yaptıysam deneyemedim mi-room seviyoum ama diğer romlarıda denemek istiyorum fakat hep bootloop ta kalıyor cihaz.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Konu mi 9t konusuydu o yüzden sormuştum. Teşekkürler. Ne yaptıysam deneyemedim mi-room seviyoum ama diğer romlarıda denemek istiyorum fakat hep bootloop ta kalıyor cihaz.

Twrp yüklerken mi bootloop da kalıyor ? Yoksa rom yüklerken mi ?

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

Estafirullah, konu Mi9 T konusu dediğiniz gibi ben Rom tavsiyesi için gelmiştim hocam. By.TRabZonLu™ hocama bir danışın isterseniz belki bir çözüm bulunur :)

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
twrpnin son sürümü ve magisk varsa romdan sonra magisk de kurmalısınız

Oyla:
Üst Alt