Yardım miroom dan global 10.4.1.0 yada herhangi bir roma nasil donus yaparim

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
arkadaslar miroom 9.8.9 room krulu malesef pc yok global 10.4.1 yada eski surume gecmek istiyorum 10.4.1 twrp den flashladim once sifirladim sonra flashladim ancak telefon acilmadi surekli mi yazisi cikip tekrar yeniden baslatiyor eskiden globala donus yapardim twrp den hic sorun cikmazdi pie oldundanmi bi turlu globala donmuyor bu konuda yardim edecek arkadas varmi bilgisayarim yok miflashla kurma imkanim yok tek yol twrp?

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Obb'sini netten herhangi bi siteden bulabilirsiniz hocam, zaten indirdiginiz sitede nasıl kuracağınız anlatılır. Kısacası indirdiginiz obb'de com.tencent.ig adındaki klasörü herhangi bir dosya yöneticisi ile android/obb klasörüne atmanız yeterli hocam.
hocam bu apk dan kuruyorum miroomda sorun yok globalda oyun yuklenmiyor yinede obb indirmem gereklimi yoksa android dosyasina obb dosyami acsam kursam

Ekli dosyalar

• IMG_20190815_162650.jpg
    IMG_20190815_162650.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 1
Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
hocam bu apk dan kuruyorum miroomda sorun yok globalda oyun yuklenmiyor yinede obb indirmem gereklimi yoksa android dosyasina obb dosyami acsam kursam

O galaxy apps apk'si mi? Ekran görüntüsündeki apk'de obb gerekmiyor hocam. İsterseniz 30 mb civarinda apk dosyası olan google play sürümü var onu indirin obb'si ile birlikte, öyle deneyin.

Oyla:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Hocam miromdan dönme sebebiniz nedir? Bende miroom a geçiş yapmayı düşünüyordum

Oyla:

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Hocam miromdan dönme sebebiniz nedir? Bende miroom a geçiş yapmayı düşünüyordum
global 10.4.1 de ses yuksekti miroomda dusuk gibi gelmisti hemen hemen ayniymis biraz globali kullanip tekrar miroom gececem hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunuda play storeden indirip kurdum hocam apk si var globalda kuramadim bisi anlamadim ama kurdum suan

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
arkadaslar miroom 9.8.9 room krulu malesef pc yok global 10.4.1 yada eski surume gecmek istiyorum 10.4.1 twrp den flashladim once sifirladim sonra flashladim ancak telefon acilmadi surekli mi yazisi cikip tekrar yeniden baslatiyor eskiden globala donus yapardim twrp den hic sorun cikmazdi pie oldundanmi bi turlu globala donmuyor bu konuda yardim edecek arkadas varmi bilgisayarim yok miflashla kurma imkanim yok tek yol twrp?
Niye dönmek istiyorsunuz memnun kalmadınız mı acaba merak ettim?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt