Yardım miroom dan global 10.4.1.0 yada herhangi bir roma nasil donus yaparim

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
arkadaslar miroom 9.8.9 room krulu malesef pc yok global 10.4.1 yada eski surume gecmek istiyorum 10.4.1 twrp den flashladim once sifirladim sonra flashladim ancak telefon acilmadi surekli mi yazisi cikip tekrar yeniden baslatiyor eskiden globala donus yapardim twrp den hic sorun cikmazdi pie oldundanmi bi turlu globala donmuyor bu konuda yardim edecek arkadas varmi bilgisayarim yok miflashla kurma imkanim yok tek yol twrp?

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
twrp gidermi hocam

Twrp'ye göre degisiyor hocam, bazı twrp'ler giderken bazıları gitmiyor, bir de magisk ya da lazyflasher kurun global rom kurarsanız eğer. Eu rom kurarken gitmiyor diye biliyorum.

Oyla:

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp'ye göre degisiyor hocam, bazı twrp'ler giderken bazıları gitmiyor, bir de magisk ya da lazyflasher kurun global rom kurarsanız eğer. Eu rom kurarken gitmiyor diye biliyorum.
hocam dediniz gibi yaptim magisk yukledim sorunsuz kurdu bu seferde pubg yuklemedi apk si vardi 2gb onu yuklemedi sorun cikardi sifirdan tekrar kurdum yine yuklemedi miroma tekrar donmek zorunda kaldim ayrica twrp silinmedi

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
hocam dediniz gibi yaptim magisk yukledim sorunsuz kurdu bu seferde pubg yuklemedi apk si vardi 2gb onu yuklemedi sorun cikardi sifirdan tekrar kurdum yine yuklemedi miroma tekrar donmek zorunda kaldim ayrica twrp silinmedi

Pubg obb'sini indirip calistirabilirdiniz, daha dogrusu muhtemelen sorun rom kaynaklı degil play store kaynaklıydı

Oyla:

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pubg obb'sini indirip calistirabilirdiniz, daha dogrusu muhtemelen sorun rom kaynaklı degil play store kaynaklıydı
obb sini nasıl indrecem hocam obb dosyamı acacam yoksa dosyamı indirecem bi yardımcı olsanız

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
obb sini nasıl indrecem hocam obb dosyamı acacam yoksa dosyamı indirecem bi yardımcı olsanız

Obb'sini netten herhangi bi siteden bulabilirsiniz hocam, zaten indirdiginiz sitede nasıl kuracağınız anlatılır. Kısacası indirdiginiz obb'de com.tencent.ig adındaki klasörü herhangi bir dosya yöneticisi ile android/obb klasörüne atmanız yeterli hocam.

Oyla:
Üst Alt