Sevemedim, fazla kişileştirme var gibi. Müzikler falan
Miroom miui 12 şarj konusunda harbiden farkediyor mu
merhaba bana yardımcı olurmusun mi 9t telefonum var bootloder klidini actım ama twrp yüklemeyi beceremedimMerhaba arkadaşlar, sürekli rom değiştirmekten sıkıldım, bir beta kullanıcısı olarak bu iki rom arasında çok kararsız kaldım.
Sizlere sorum şu hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz?
İki Rom arasında ki, öne çıkan farklar nedir?
Kullandığım cihaz: Mi9T Pro
Fikirleriniz önemli, değerli cevaplarınız için hepinize şimdide teşekkürler. İyi forumlar.![]()
Hocam bilgisayar başında değilim ya, ama yardımcı olacak arkadaşlar illaki vardır. Olmazsa bile ancak yarın yardımcı olabilirim sana.merhaba bana yardımcı olurmusun mi 9t telefonum var bootloder klidini actım ama twrp yüklemeyi beceremedimTeamViewer girebilirmisin
Demeyin öyle hocam. Eu betada da akıllı ağ yerine WiFi yardımcısı var amaSevemedim, fazla kişileştirme var gibi. Müzikler falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle fark ediyor, akıllı ağ seçeneği bile başlıca bir artı. Son sürüm başarılı deneyin derim.![]()
MIUI 12 ile tam stabil şarj performansı sunmuyor. Bazı cihazlar yüksek süreler alırken bazı cihazlar kısa süreler alıyor hocam.Bende mi problem var pil menüsü mü farklı çözemedim ama miroom 12 den önce de miroom kullanıyordum mi note 10 ile. 10 saate yakın ekran süresi alıyordum. Ama bu miroomda ekran süresine baktığımda 5 saati geçmiyor neredeyse.
hocam hallettim sagol twrp yükledim sonrada mi 12 rom kurdumHocam bilgisayar başında değilim ya, ama yardımcı olacak arkadaşlar illaki vardır. Olmazsa bile ancak yarın yardımcı olabilirim sana.![]()