Rom MiRoom 9.9.6 - Android 10 Tabanlı Son Rom Yükleme

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
9.8.15 yüklüyken Uptader'den yeni güncelleme kontrolü yaptım 9.8.22 geldi. Uptader üzerinden indirip install yaptım kendisi kurdu bi sorun olmadı. Haftalıklarda hep öyle yaparım

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
Hocam 9.8.1 den sonraki güncellemerde K20 vardı ama K20 pro yoktu gerçi hafıza dışında bir fark yok cihazlarda ama, Rom nasıl yükledinizmi?
evet yoktu yeni gelmiş bu. Yükledim resimler bana ait cihaz daha iyi oldu ;)
Mi room güzel ama mi Globe daha stabil.geceden sabaha( takribi 8 saat)(mobil veri wireless açık.gps NFC kapalı greenify pro yüklü vaziyette herhangi bir pil tasarruf modu açık değilken) sadece %1 batarya kaybı var.bu rakam mi room da yüzde 7 civarında...
ben eu romun da android 10 unu yükledim pekte memnun kalmadım. Miroom varken kesinlkle tercihim bu olur. Özelleştirmeler daha iyi.
Hocam türkçe kurunca twrpye atıyor. Ama ben baska bir surum twpr kullandım alakası var mı. Ekran görüntüsü sizemi ait

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linkteki twrp ile belirttiğim adımları izleyerek kurarsanız sorun olmayacağını düşünüyorum. Format Data sonrası reboot recovery yapmak önemli. Atlanmaması gereken bir husus. Belirttiğim adımları takip ediniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bendeki Android eu surumu 9.8.22. 2.3 gb sizdeki sürüm yine 9.8.22 2.73 gb acaba bendeki sürümde hatamı var

miroom un kendi özelleştirme eklenti düzenlemeleri nedeniyle genelde mb olarak biraz daha yüksek oluyor.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Mi room güzel ama mi Globe daha stabil.geceden sabaha( takribi 8 saat)(mobil veri wireless açık.gps NFC kapalı greenify pro yüklü vaziyette herhangi bir pil tasarruf modu açık değilken) sadece %1 batarya kaybı var.bu rakam mi room da yüzde 7 civarında...
Kesinlikle katilmiyorum. Belki cihaz modeli ile alakalı bir durum olabilir. Ben mi 8 de mobil veri WiFi açık şekilde 100de bıraktığımda sabah 98 de alıyorum.

dalyan58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koksal
Cihazım
mı 9
Konular
7
Bu 10 tabanlı eu rommu?

mateseko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
K20 PRO Mİ 12T
Konular
3
9.8.22 sürümü yuklesiginizde teli yeniden başlattığınızda twrp ye geçiyor sizdede sorun aynimi

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dalyan58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koksal
Cihazım
mı 9
Konular
7
9.8.22 sürümü yuklesiginizde teli yeniden başlattığınızda twrp ye geçiyor sizdede sorun aynimi

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sürümde sorun olmuyor. Eu rom değil bu

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
Miroom bu arkadaşlar Eu değil . Eu romdakilere ek başka şeyler oluyor. Direk çin haftalık güncellemesi üstünden gidiyor ekip.

mateseko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
K20 PRO Mİ 12T
Konular
3
9.8.22 yükledim dün güncelleme yaptım indirdim instal dedikten sonra trwp ye girip kurdu güncel romu ama açılışta mi hesap no istedi benden şifremi girdiğim halde surekli aynı pencere çıkıp durdu arka planda telefon açık ama hiç bir işlem yapamıyorum sürekli mi hesap bağlı şifrenizi girin çıkıyor sifren doğru 20 kere denedim hatta hatalı şifre girdim kırmızı renge sifren hata diye yazı çıkıyor doğru şifremi giriyorum ama mi hesap aktif penceresi kaybolmuyor bu sorun neden buyle oldu relefonu sifirliyarak kurmak zorunda kaldım sürekli sifirlamamiz mı gerekiyor eu rom gibi

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
Keşke açılan konuyu görseydiniz aynı sorunu yaşadım. Wipe ta data yı silmek gerekiyor. Hafızaya birşey olmadan kuruluyor. Güncelleme yapmadan önce mi hesabından çıkış yapıp varsa parmak izi ve pin i kaldırıp kurmak lazım. Her ihtimale karşı

Üst Alt