Yardım Miracast sorunu

kerim6521

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kerim
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
Arkadaşlar hayırlı bayramlar herkese. Elimde IMEI atılmış mi9t var. Sorunum şu. Anladığım kadarıyla yurtdışı cihazlarda ekran yansıtma özelliği sorunlu oluyor. Mesala blutv, Netflix, TV+ gibi uygulamalardan film açıp ekranı televizyona yansittigimda ses var ama görüntü yok. Hanımla aynı gün 2 telefon aldık o kaçak mi9t aldı ben KVK li Samsung a51 aldım onda dediğim sorunoldu ben sorunsuz ekranı yansittim. Bundan aylar önce elimde kaçak Samsung j7 prime vardı yine o ekran yansıtma da böyle bir sorun veriyordu onu arastim build.prop a kod yazdım düzeldi. Ama aynı şeyi mi9t de yaptım olmadı galiba o kod Samsung'a ozguydu bilemedim. Bugün a51 i sattım Xiaomi note 8 aldım kaçak şimdi baktım bundada belirttiğim sorunvar. Kaçak cihaz alan böyle şeylere boyun mu eğitir yani internette bişey bulunmuyor bununla ilgili bı fikri olan var mı nasıl çözülür bu sorun?

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
Xiaomi Telefonlarda MIUI 11 geldiğinden beri Ekran Yansıtılmıyor ben mıuı 10 sürümüne tekrar döndüm ve düzeldi diğer Samsung vs. Telefonları bilemem.

Oyla:

kerim6521

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kerim
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Telefonlarda MIUI 11 geldiğinden beri Ekran Yansıtılmıyor ben mıuı 10 sürümüne tekrar döndüm ve düzeldi diğer Samsung vs. Telefonları bilemem.
Ekran yansıtma biliyorum YouTube girip video izliyorum ama dediğim uygulamalardan sacede film dizi açınca görünmüyor sadece ses var. Senin MIUI 11 geldiğinden beri dediğin kastın bu mu yoksa ekranı hiç yansitamamak mi?

Oyla:

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Hocam MIUI 11 in neredeyse tüm beta sürümlerini kullandım ama bir kaç sürümde hata vardı. Ben yansıtmayı çok kullanan biriyim. O yüzden bir kaç beta sürümü harici sıkıntı yaşamadım.

Oyla:

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
Ekran yansıtma biliyorum YouTube girip video izliyorum ama dediğim uygulamalardan sacede film dizi açınca görünmüyor sadece ses var. Senin MIUI 11 geldiğinden beri dediğin kastın bu mu yoksa ekranı hiç yansitamamak mi?
Bende hiç ekran yansıtılmıyor ses bile yok

Oyla:

kerim6521

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kerim
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam MIUI 11 in neredeyse tüm beta sürümlerini kullandım ama bir kaç sürümde hata vardı. Ben yansıtmayı çok kullanan biriyim. O yüzden bir kaç beta sürümü harici sıkıntı yaşamadım.
Telefonun kaçak mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hiç ekran yansıtılmıyor ses bile yok
Onun sorunu başka olabilir ama benim dediğim daha farklı bı sorun nedir anlamadım Zenex hocam bilgin var mı?

Oyla:
Üst Alt