- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Çınladı çınladı merak etme MarcoPasha
Valla ben oksijen e aşık oldum başka Roma geçiyorum 2 saat sonra yine oksijende buluyorum kendimiPaylaşım için teşekkürler Hocam, elinize sağlık. Farklı alternatiflerin olması her zaman güzel.
Her cihaz için aynı rom aynı performansı gösteremeyebiliyor.Ben 9SE de Masik'ten çok memnunum.Bazı sorunları var mı? Evet, her MIUI tabanlı romun olduğu kadar.Pil ve performans olarak güzel. Hele 9SE gibi batarya açmazı olan bir cihaz için.
Yine birilerinin kulaklarını çınlatıcam
Birde olayın aşk yönü var elbette O frekansı yakalayınca eksi artısı herşeyi ile kabullenilip, vazgeçilmez oluyor.Valla ben oksijen e aşık oldum başka Roma geçiyorum 2 saat sonra yine oksijende buluyorum kendimi
Rom muhteşem tabii ama benimde biraz OnePlus, Oxygen fanligim var gibiBirde olayın aşk yönü var elbette O frekansı yakalayınca eksi artısı herşeyi ile kabullenilip, vazgeçilmez oluyor.
Birde olayın aşk yönü var elbette O frekansı yakalayınca eksi artısı herşeyi ile kabullenilip, vazgeçilmez oluyor.
Hocam maalesef elimden gelen bir şey yok tek geliştirici yapıyor ve o yeni sürüm yayınlanmadan kaldırmış linki romda bir sorun bulunduysa ondandırlinkler çalışmıyor hocam yenilermisiniz.
teşekkür ederim sagolunHocam maalesef elimden gelen bir şey yok tek geliştirici yapıyor ve o yeni sürüm yayınlanmadan kaldırmış linki romda bir sorun bulunduysa ondandır
Hala birşey yok mu?Hocam maalesef elimden gelen bir şey yok tek geliştirici yapıyor ve o yeni sürüm yayınlanmadan kaldırmış linki romda bir sorun bulunduysa ondandır