Password Managerin kendisi de eğer bu şifreleri kullanıp da satıyorsa hocam, garantisi varmı
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Gidip playstoreden ücretsiz kimsenin tanımadığı bir şey alırsanız olabilir.
Şimdi benim kullandığım veritabanını benim istediğim bir bulut sunucuda tutuyor. Benimki Google drivede. AES 256 bit askeri standart şifreleme yapılıyor, öyle ki şifreyi unutursanız bir geri dönüş imkansız. İstediğim telefon, tablet, bilgisayar vs kullanarak erişebiliyorum.
Milyonlarca kullanıcısı olan programlar var.
Paranoyanında alemi yok hocam. Ne yapalım şimdi proton mail yerin 200 metre altında sunucu kurmuş nükleer saldırıdan bile etkilenmez diyor. Dünyanın bilinen en güvenli mail sunucularından biri olarak gösteriliyor. daha ne yapsın mağmayamı kursun ziyona mı?
Surfshark VPN dünyanın en hızlı VPN sunucularından biri. Statusbarda işaretini görmezseniz VPN olduğunu anlamazsınız. Virgin adalarında merkezi ve Kanunen kayıt tutma yükümlülüğü yok. Dünyanın önde gelen uzmanlarından test firmalarından onay almış. Güvenmeniz için daha ne yapsın.Ona bakarsanız hiçbir şeyin garantisi yok. Ama hiçbir tedbir almadan, dandik, kırılmış programlar kullanırsan internette başına bir şey gelir hocam. Er veya geç.