Haber Minovo Rom kullananlar içeri (önemli) ;

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Bugün MiNovo için konuşuyoruz ancak yarın Eu içinde bu durum söz konusu olabilir hocam.. Sonuçta Eu romlarda resmi değil.
Kesinlikle katılıyorum hocam ama EU oldukça köklü ve ciddi bir kuruluş, bana güvenmeyin, EU ya güvenin

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kesinlikle katılıyorum hocam ama EU oldukça köklü ve ciddi bir kuruluş, bana güvenmeyin, EU ya güvenin

Ben size güvenmeyi tercih ediyorum hocam, sizin kökünüz daha eski :D

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Password manager kullanın. Tabi paraya kıyıp iyi bir şey alın. Bir dahada telefondan bilgisayardan hiçbir şifre banka kartı, kredi kartı vs elle girmeyin password manager halletsin. İhlalmi oldu deepweb dahil tarayabilenler var, anında uyarıp şifrenizi değiştirmenizi söylüyor.
Zaten çuvalla şifremiz var. Pass managerim hariç hiçbirini bilmiyorum bile.
VPN kullanın ama dediğim gibi iyi bir şey olsun. Kanunen veri kaydetme yükümlülüğü olmayan ada ülkelerinden olsun.
Proton benzeri ciddi bir mail kullanın.
Hepsi 200-250 TL'ye patlayacak.
Siz tedbirinizi alın sonra tevekkül edin.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Password manager kullanın. Tabi paraya kıyıp iyi bir şey alın. Bir dahada telefondan bilgisayardan hiçbir şifre banka kartı, kredi kartı vs elle girmeyin password manager halletsin. İhlalmi oldu deepweb dahil tarayabilenler var, anında uyarıp şifrenizi değiştirmenizi söylüyor.
Zaten çuvalla şifremiz var. Pass managerim hariç hiçbirini bilmiyorum bile.
VPN kullanın ama dediğim gibi iyi bir şey olsun. Kanunen veri kaydetme yükümlülüğü olmayan ada ülkelerinden olsun.
Proton benzeri ciddi bir mail kullanın.
Hepsi 200-250 TL'ye patlayacak.
Siz tedbirinizi alın sonra tevekkül edin.
Password Managerin kendisi de eğer bu şifreleri kullanıp da satıyorsa hocam, garantisi varmı

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Ben size güvenmeyi tercih ediyorum hocam, sizin kökünüz daha eski :D
Buna çernobil gibi patladım.
(Vay anam neler dönmüş serhat ya) anlık tüm costum romları bitirip mi flashtan kilidi kapatıp globale dönesim geldi.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Password Managerin kendisi de eğer bu şifreleri kullanıp da satıyorsa hocam, garantisi varmı

Gidip playstoreden ücretsiz kimsenin tanımadığı bir şey alırsanız olabilir.
Şimdi benim kullandığım veritabanını benim istediğim bir bulut sunucuda tutuyor. Benimki Google drivede. AES 256 bit askeri standart şifreleme yapılıyor, öyle ki şifreyi unutursanız bir geri dönüş imkansız. İstediğim telefon, tablet, bilgisayar vs kullanarak erişebiliyorum.
Milyonlarca kullanıcısı olan programlar var.
Paranoyanında alemi yok hocam. Ne yapalım şimdi proton mail yerin 200 metre altında sunucu kurmuş nükleer saldırıdan bile etkilenmez diyor. Dünyanın bilinen en güvenli mail sunucularından biri olarak gösteriliyor. daha ne yapsın mağmayamı kursun ziyona mı?
Surfshark VPN dünyanın en hızlı VPN sunucularından biri. Statusbarda işaretini görmezseniz VPN olduğunu anlamazsınız. Virgin adalarında merkezi ve Kanunen kayıt tutma yükümlülüğü yok. Dünyanın önde gelen uzmanlarından test firmalarından onay almış. Güvenmeniz için daha ne yapsın.Ona bakarsanız hiçbir şeyin garantisi yok. Ama hiçbir tedbir almadan, dandik, kırılmış programlar kullanırsan internette başına bir şey gelir hocam. Er veya geç.

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Hiç fark etmez bugün yılların Last Pass'ı bile bu konuda ihlal yaparken/yapabilecekken başka bir kuruma da güvenme riskine girilmez. Zaten bunun tribinde olan kişi de böyle aplikasyonlar kullanmaktan kaçınır diye düşünüyorum. Mail konusuna gelince ise Proton iyidir, GMX daha da iyidir. VPN göreceli, kimine ücretli stabil ve istediği ülkede lazım kimine normal bir kaç dakikalığına iş görmek için lazım :) arz'a göre satın alınan bir program olduğu için spesifik bir program söylemek zor. 1.1.1.1 (warp+) iyidir aslında ama şuanda forumda konusu paylaşılan Seed4.me VPN denenebilir (ben deniyorum bir sıkıntı yaşamadım)

Üst Alt