Yardım Mikrofon Sorunu

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom beta 20.6.4
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar. Öncelikle telefonum mi 9 miroom romunu kullanıyorum ve romdan kaynaklı olmayan değişik bir sorunum var. Ana mikrofon ve gürültü engelleyici mikrofon sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Konuşmalarda whatsapp veya çeşitli uygulamalarda sorunum yok ancak iş mobile legends oyununa geldiği zaman ana mikrofon yerine gürültü engelleyici mikrofona geçiyor saçma bir şekilde ve dibine girmeden konuşursam mağaradan konuşuyor gibi çok az gidiyor sesim. Oyunu silip yükledim eu revos ve miroom kullandım ve hepsinde aynı sorun oluyor. Oyunu silip yüklemek, format data ile kurmak vs hepsini denedim ancak sorunum çözülmedi. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı acaba?

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
29
Yada Kulaklık kesin çözüm
Evet hocam kulaklık kesin çözüm ancak neden böyle bir sorun yaşadığımı çözemiyorum o kadar rom değiştirdim oyunu sil yükle ama kâr etmedi.
İlginç bir şey önereyim mi.
Oyun oynarken biri sizi arasın konuşmayı hoparlör alın sonra kapatın normal mikrofona geçecektir diye tahmin ediyorum
Bir de bu çözümünüzü deneyelim hocam belki düzelir. Teşekkür ederim.

Oyla:

Mertovalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ovalı
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
20.05.21 mi room versiyonunu kur mıuı 12 de en iyi çalışan rom hatta sürüm bende mi note 3 yıllardır karşı tarafta kendi sesini duyma sorunu vardı bu sürüm ile nefes aldı cihaz gücelleyiciyide sil bak keyfine xiaomi yazılım güncellencek cihaz değil malesef güncelledikce patlak veriyor her yanından

Oyla:

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
aynı sorunu yaşıyorum çözümü bulursanız haberdar ederseniz sevinirim, birde şunu farkettim oyunu silip tekrar yüklediğimde bir süre normal çalışıyor mikrofon bir süre sonra tekrar dediğiniz gibi sesim gitmemeye başlıyor, aynı sorun bende discordda da mevcut ama diğer aramalarda video kayıtta ses kayıtta bir sıkıntım yok
telefonum Xiaomi mi 6
kullandığım rom 10.4.1 kendi orjinal romu
magiskde viper yüklü onunla alakalı olabilir mi acaba diye kaldırdım yükledim ama yine aynı, oyunun güncellemelerle alakalı gibi geliyor daha önce böyle bir sıkıntım yoktu

Oyla:
Üst Alt