Yardım Mikrofon Sorunu

mehmett2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12 8+256
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Sorunlarima nedense çözüm bulunmuyor ama yinede sorayim . Redmi 12 video cekerken sesler boğuk geliyor konuşurken sıkıntı yok tek sıkıntı videoda 2 tane cihaz var ikisindede ayni redmi 10 2022 var onda bu sorun yok nedendir çözümü nedir?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sorunlarınıza çözüm bulunmuyor çünkü telefonunuz kötü... Çözüm daha iyi bir telefon almanız başka çözüm yok. Daha önceki konunuzda da aynı şey yazılmış. Bu telefondan düzgün bir performans beklemeyin. Sesi kötü alır, kasar, ısınır, pili çabuk biter vs. giriş seviyesi sadece alo demek için üretilmiş 3310'dan halice sadece daha havalı görünen bir cihaz bu.

mehmett2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12 8+256
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunlarınıza çözüm bulunmuyor çünkü telefonunuz kötü... Çözüm daha iyi bir telefon almanız başka çözüm yok. Daha önceki konunuzda da aynı şey yazılmış. Bu telefondan düzgün bir performans beklemeyin. Sesi kötü alır, kasar, ısınır, pili çabuk biter vs. giriş seviyesi sadece alo demek için üretilmiş 3310'dan halice sadece daha havalı görünen bir cihaz bu.
Telefon kötü tamam ama eski telrfonda var örnek redmi 10 2022 ve redmi 8a ikisininde mikrofonunda ses boyle gelmiyor onlarda iyle bir sorun yokda bende niye var bi çözümü olmalı ayrica "havali gözüken cihaz" diye birşey yoktur

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
28

mehmett2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12 8+256
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben çözdüm zaten sorunu konu benim.

Üst Alt