Soru Mikrofon kalitesi

Eneskoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Yüksek sesli ortamlarda yaptığım kayıtlar oldukça kötü çok araştırdım ama çözüm bulamadım. Bildiğiniz bir çözüm var mı? Bir çok xiaomi de aynı sorun varmış maalesef. Ben yazımdan kaynaklandığını düşünüyorum.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Ben de bu "kalite yetersizliği" olayını anlayamamıştım ve zamanında uygulamasını edinmiştim. Hala da kullanıyorum.
Kayıt kalitesi seçimine kadar azami derecede doyurucu özellikleri var. Uygulamaya sırf cihazımın kalite kısıtlamasını yansıtmayıp "olması gerekeni" sunduğu için reklam kaldırma amaçlı uygulama içi alım desteği de yapmıştım. Düşünün yani, o derece mutlu etmişti :)

Oyla:

Eneskoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bu "kalite yetersizliği" olayını anlayamamıştım ve zamanında uygulamasını edinmiştim. Hala da kullanıyorum.
Kayıt kalitesi seçimine kadar azami derecede doyurucu özellikleri var. Uygulamaya sırf cihazımın kalite kısıtlamasını yansıtmayıp "olması gerekeni" sunduğu için reklam kaldırma amaçlı uygulama içi alım desteği de yapmıştım. Düşünün yani, o derece mutlu etmişti :)
Geç cevabım için lütfen kusura bakmayın.
Sorun hala devam ediyor aosp rom da denedim mixer.xml gibi sistem dosyaların da bitrate değerlerini de değiştirdim aynı değişmedi.
Aslında kalite yetersizliği değil bass ın yüksek olduğu ortamda bass vurdukça bozulma oluyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
aynen buradaki gibi
9 se den önce honor 8x kullanıyordum o daha iyi kayıt yapıyordum. Bu yüzden mic kalitesinden olduğunu düşünmüyorum.

Oyla:
Üst Alt