Yardım Mıknatıs telefonu bozuyor

• Konbuyu başlatan Setry
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 27
  • Görüntüleme 9K

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Merhaba bi mıknatısı telefonun en altından üstüne kadar kredi kartı okutur gibi (ekranda) surukleyince telefonun ekranı kapanıyor neden
(Mi 6)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam yapmayın ya bende baktım ekran falan kapanıyor en az 5 kere yaptım ;(;(
Kamera sallamada da aynı şeyi yapmıştım
Bundan sonra garip bi şey bulunca pek oynamam :D
Teşekkürler
[doublepost=1516194891,1516194809][/doublepost]
Deniycem teşekkürler
Mıknatısa karşı öyle bi şeyim yok elimde mıknatıs vardı öyle bir baktim ekrana bi şeyler oluyor yani bilerek mıknatısla uğraşmıyorum
Teşekkürler
Bu tür deneylerden kesinlikle kaçınılmalı, çünkü cihazlar çok hassas bir çok parametrelerle çalışmaktadırlar ve bu tür şeyler geri dönülmez hasarlara sebeyiyet verirler
Merhaba hocam, araç ızgarasına sabitlenen manyetik telefon tutucular hakkında yroumunuz nedir, ben kılıfla kullandığım mate 9 cihazım için sipariş ettim. Kılıf ile telefon arasını koyup öyle deneyeceğim, bunun uzun vadede zararı olur mu?
Yukarıda arkadaşlar fikirlerini söylemişler zaten...ben de aynı şekilde uzak durmanızı öneririm...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
O okumaya hacet görmediğiniz kullanım kılavuzunda manyetik alanlara karşı verilen uyarılarda cihazınızın garanti dışı kalacağı size bildirilir, eğer cihazdan sıkıldıysanız o sizin bileceğiniz iş, allah cebinize bereket versin...

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mıknatıs tv yi bile bozabilir.iyi senin tel bozulmamış şanslısın
Dandik ÇİN malı diyenlere KAPAK olsun, sağlam telefon olmasaydı çoktan rahmet dilemiştik bile8=)happy~~mm~~

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Dandik ÇİN malı diyenlere KAPAK olsun, sağlam telefon olmasaydı çoktan rahmet dilemiştik bile8=)happy~~mm~~

hocam sizin taraftarınızım mıknatıs o kadar çabuk bozmaz zaten :) uzun süre telefonun yakınında tutmak lazım veya çok güçlü mıknatıslarla ugraşıyor olmak lazım zaten bu insan sağlığını da sıkıntıya sokabiliyor vücudumuzdaki demir belirli bir noktaya birikiyormuş heralde öyle birşey olması lazım pek emin değilim

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
hocam sizin taraftarınızım mıknatıs o kadar çabuk bozmaz zaten :) uzun süre telefonun yakınında tutmak lazım veya çok güçlü mıknatıslarla ugraşıyor olmak lazım zaten bu insan sağlığını da sıkıntıya sokabiliyor vücudumuzdaki demir belirli bir noktaya birikiyormuş heralde öyle birşey olması lazım pek emin değilim
Çok teşekkür ederim taraftarım olduğunuzdan dolayı8=)mm~~
Evet uzun süreli olunca zarar görür ama bu bizim muhteşem gençlere, direk zarar görür deyip, uzak durmalarını sağlamak lazım....o nedenle ben her zaman konuyu uzatmadan hemen olurmuş gibi vurgulamakta yarar görüyorum....çok daha etkili olduğuna inanmaktayım...evde 3 tane genç olunca, daha da tecrübe sahibi oluyorsunuz....haha--mm~~

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
O okumaya hacet görmediğiniz kullanım kılavuzunda manyetik alanlara karşı verilen uyarılarda cihazınızın garanti dışı kalacağı size bildirilir, eğer cihazdan sıkıldıysanız o sizin bileceğiniz iş, allah cebinize bereket versin...
Valla kullanım kılavuzu çinceydi yoksa okurudm
[doublepost=1516203242,1516203134][/doublepost]
Evet uzun süreli olunca zarar görür ama bu bizim muhteşem gençlere, direk zarar görür deyip, uzak durmalarını sağlamak lazım....o nedenle ben her zaman konuyu uzatmadan hemen olurmuş gibi vurgulamakta yarar görüyorum....çok daha etkili olduğuna inanmaktayım...evde 3 tane genç olunca, daha da tecrübe sahibi oluyorsunuz....haha--mm~~

Aynen hocam sizin bu kesin cevaplara bayılıyorum

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

"hocam tecrübe başkalarının nasihatleri ile edinilmiyor maddi durumlar nedeniyle sizlere bağlı olduklarını düşünüyorum bence haklısınızhaha--"

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
"hocam tecrübe başkalarının nasihatleri ile edinilmiyor maddi durumlar nedeniyle sizlere bağlı olduklarını düşünüyorum bence haklısınızhaha--"
2 oğlan evli ve ayrı evleri var, sadece kız yanımda

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt