Yardım MiKey/MiClcik apk Türkçe

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Merhaba dostlar.
MiKey/MiClcik apk bulamadım Türkçe ve yeni sürümünü yardımcı olursanız sevinirim. Mi Marketteki Çince oluyor.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
fix den flaşlamaktan pek anlamıyorum. Telefonu aldığım arkadaş Bootloader kilidi olduğu için Mi Market uygulamasını yükleyemezsin demişti. sanırım bu da ondan kaynaklı gibi....

Offical Forumda Bootloader Kilidinin Nasıl Açılacağı Yazılmış Hocam. Bir İnceleyin İsterseniz ;)

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
.

sağolun hocam bilginiz hocam . ne gibi bi yol izlememiz lazım . Lollipop için acaba ?
3. parti uygulamaları deneyebilirsiniz şimdilik. Onun dışında orjinal uygulama için güncellemeyi beklemelisiniz

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
3. Parti uygulamalarına örnek verebilir misiniz. Ben Playdan farklı bir kızıl ötesi kumanda uygulaması indirdim, akşam evde deneyeceğim.

Mikey içinde playda farklı-farklı uygulamalar mevcut, ama yanlış bilmiyorsam bunlar Mikeyi üreten firmalara özgü ve sadece kendi cihazlarıya çalışır :( yanlış mı biliyorum acaba.

Orjinal uygulamalar için güncellemeyi beklemekten kasıt, üretici tarafından çıkartılacak orjinal türkçe ROM mudur.

Oyla:

alieyup250

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
10
Cihazım
xiaomi max
Konular
4
dostum baska yere upload edip link atacak varmi cihaz xiaomi mi mac 6.0.1 android simdiden tesekkurler

Oyla:
Üst Alt