Soru Migrostan Mi 6 almak

minatodr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Arkadaşlar mi 6 alıcağım Migrostan,ancak tek korkum lg panel çıkması,lg panel çıkarsa ne yapmalıyım?

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Sen cebi bul uygun fiyata al LG panelmis digeriymis fark etmez sen yeterki cebinin ekranini kirma ekran panellerine takıntılı olma

Oyla:

illegalleon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferman
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Annem migrosta çalışıyor.Mağzaya sipariş edicez öyle alcam.Ve sizin sorguladığınız yer ile mağazada ki farklı.

Mağaza nasıl farklı anlamadım. Sorguladığım yer il il şu ildeki mağazalarda yok şunda teşhir var vs.. gibi bilgiler verdiler. Ayrıca 5m migros ve kipadanda bölge mağazaları stok kontrolü yaptırdım. Mi 6 nın üretimi durduğu için stok bitince tekrar temin şansı çok zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben migrostan haziran ayında aldım hangi panel bilmiyorum nereden anlarım

Bende temmuzun ilk haftası eşime aldım jdi panel çıktı.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Panellere takıntılı kalmayinnnn önemli olan ürünü sağlam ve uzun süre kullanmak

Oyla:

Yasinakoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6
Konular
13
Bende migrostan aldım arkadaşım da migrostan aldım onda LG panel çıktı ghost screen problemi var şuan

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Mi5 telefonumda LG panelim var ghost screen sorunu çıktı. Çıkacağını biliyordum aldığımda cepport ürünü ilk gelip sordum buradaki arkadaşlara her LG de çıkacak diye bir şey yok dediler ama 1 yıl olmadan çıktı. Berbat bir şey. Tertemiz, çizik olmayan telefon, her şeyinden memnunum ekranda korkunç iz kalıyor. Almadan önce araştırmaya başladığım için hazırlıklı idim. Cf. Lumen yükledim hemen root yetkisi ile şimdilik yok ettim izleri. Sürekli de arka planda çalışıyor. İdare ediyorum. Ama LG çıkarsa yandınız o kesin.

Ucuz nasıl olsa diye para vereyim ekranı değiştireyim diye düşündüm. Mi5 ekran değişimi videolarını izledim. Telefonun sökülmedik tek bir vidası kalmadığı gibi yeni ekran kenar çerçevelerine yapıştırılıyor. Tecrübesiz, umursamaz, acemi birinin elinde telefonu çöp yapmak demek teşebbüs etmek dahi. Özenli çalışan teknik eleman da bulmak Türkiye'de o kadar zor ki.

Garanti kapsamında değerlendirilmemesi, LG'nin böyle ekran üretmesi, xiaomi'nin bu ekranı kullanması tam bir mağduriyet.

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Migroslarda mi6 var görünüyor ama mavisini gittim buldum merter de teşhir yada iade telefon hırpalanmış arkasında çizik var kurban bayramıydı 2000 tl idi fiyatı. Siyah olanda mimaroba da görünüyordu ama ürün yok ellerinde ve sistemde hata olduğunu söylediler internetten sipariş ederseniz iptal ederler diye uyardılar.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
lg panel kullanıyorum sorun yok demek ıstemem o ki elektronık işi şans işi herpanelde her sorun cıkabılır benmkı lg panel sorun yok,

Oyla:

illegalleon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferman
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Mi 6 işi bitti artık. O paralara mi 8se alınır. Bende mi 6 eşimdede mi 6x var. Görüntü olsun kamera olsun ekran renk canlılığı olsun mi 6x çok daha iyi yapay zeka ön kamera flaşı yüz tanıma var . Mi 6 nın üstün özellikleri işlemci ve bi tık batarya. Aşırı ağır uygulama oyun vs.. Çok kullanmıyorsanız fark yok zaten. Mi 6 da ekran gövde oranı berbat. Eski tip telefon izlenimi veriyor. Artık telefonlarda fiziksel tuş işi bitti.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Mİ 6 OLSUN X OLSUN Mİ 8 OLSUN aralarında ucurum özellıkler yok demem o ki biten bişeyde yok yani herseyın yenısını takıp etmek akıl kearı degıl

Oyla:

antique

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turkayy
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
1 yıl önce migrostan almıştım.. en ufak bir sorun yaşamadım.. gerçi 9.2.2 sürümüne de yeni geçtim ya neyse 8=)

Oyla:
Üst Alt