Soru Migros Xiaomi mi5s alınır mı

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
32-gb-silver-cep-telefonu-elec
1000Tl arkadaşlar babama almayı düşünüyorum da bu bildiğimiz migros marketin sitesimi güvenilir mi

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Satılan cihaz sayısını , burada yazan kişilere oranlayın. Başarı istatistiğini çıkarabilirsiniz. Zira genelde sadece pişman olanlar buraya yazar, geri kalanlar memnundur. Bütün telefonlarda bu böyledir. Sizin bahsettiğiniz konu lg g4 gibi ghost screen sorunu olan kronik hatalı üretim modeller için geçerli olabilir. Mi 5s in parmak izi bir sorun değildir. Ultrasonik parmak izi okuyucu sunun dezavantajı biraz geç okuması ki onu çözdüler, her ultrasonik telefonda aynıdır.
Mi 5s kronik sorunu olmayan bir telefondur, Saygılarımla.
Sizde mi 5s var galiba

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
5s te kronik bir problem yok, kronik sorunun sözlük anlamı belli. Parmak izi okuyucusu da elimi dokundurmam ile açılıyor 1 saniye bile geçmiyor. Diyebileceğim tek problem batarya tüketimi işlemci güçlü ve en iyi performansı sağlamak için güç tüketiyor haliyle şarj dayanmıyor oyun oynuyanlar için. Başka türlü iki gün şarj etmediğim bile oldu..

MI 5S Epicrom 8.3.15 Beta tapatalk kullanılarak yazılmıştır.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Sizde mi 5s var galiba
Ben mi 5s kullanıyorum. En beğendiğim xiaomi mi note 3. Babama şarj için redmi note 4 aldık. Arkadaşa mi6 aldırdım. Ondan önce Xperia Z1 Compact kullandım. G4 plus, g5s plus, gl g3 vs Samsung s5 j7 , iPhone , çok fazla telefonu uzun süreli tecrübe ettim. Mi 5s de kronik sorun yok. Mi5 serisinin kasası ortadan ikiye çabuk kırılıyor. Kronik sorun olacaksa bu olur. Geriye kalan bahsettiğiniz şansızlıklar her telefonda olabiliyor , Apple bir güncelleme yapıyor millet bir kaç gün kızarmış tava taşıyor cebinde misal vermek gerekirse. Bu arada bunu mi5s kullandığım için yazmıyorum. Mi5s e kronik sorun var demek çok komiğime gitti. Yazmak zorunda hissettim. Yoksa ben mi note 3 seviyorum bsna göre mi5s den daha güzel.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Ben mi 5s kullanıyorum. En beğendiğim xiaomi mi note 3. Babama şarj için redmi note 4 aldık. Arkadaşa mi6 aldırdım. Ondan önce Xperia Z1 Compact kullandım. G4 plus, g5s plus, gl g3 vs Samsung s5 j7 , iPhone , çok fazla telefonu uzun süreli tecrübe ettim. Mi 5s de kronik sorun yok. Mi5 serisinin kasası ortadan ikiye çabuk kırılıyor. Kronik sorun olacaksa bu olur. Geriye kalan bahsettiğiniz şansızlıklar her telefonda olabiliyor , Apple bir güncelleme yapıyor millet bir kaç gün kızarmış tava taşıyor cebinde misal vermek gerekirse. Bu arada bunu mi5s kullandığım için yazmıyorum. Mi5s e kronik sorun var demek çok komiğime gitti. Yazmak zorunda hissettim. Yoksa ben mi note 3 seviyorum bsna göre mi5s den daha güzel.
E tabi hocam klasman farkli. Bende mi note 3 var kamera olarak en iyisi su anda xioami markasinin. Ama tabi eksileride cok bir yandan

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
E tabi hocam klasman farkli. Bende mi note 3 var kamera olarak en iyisi su anda xioami markasinin. Ama tabi eksileride cok bir yandan
Huawei p20 pro da bile irili ufaklı sorunlar olacak. 10 bin tl verenlere bu daha çok koyacak. Ama kimse itiraf edip kazıklanılmış izlenimi uyandırmamak için açıktan söylemeyecek , tıpkı çentikli iPhone gibi. Xiaomi lerdeki ufak hataları bu fiyatta affediyorum. Bana uyar.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Telefonun ön tarafındaki sanal home tuşu ayrıca parmak izi okuyucu aylar güvenlik kısmından parmak izi ekleye bilirsiniz :D
Huawei p20 pro da bile irili ufaklı sorunlar olacak. 10 bin tl verenlere bu daha çok koyacak. Ama kimse itiraf edip kazıklanılmış izlenimi uyandırmamak için açıktan söylemeyecek , tıpkı çentikli iPhone gibi. Xiaomi lerdeki ufak hataları bu fiyatta affediyorum. Bana uyar.
Mi5s parmak izi sorununu bilmeyen yok, sözde ultura sonik ama en ufak el ıslandığında algılamıyor bazen hiç açmıyor yani parmak izi tam anlamıyla çöp xda forumda ve burada birçok konu var bu sorunla ilgili ultra sonik olayı baştan itibaren çöp yani bence.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi5s parmak izi sorununu bilmeyen yok, sözde ultura sonik ama en ufak el ıslandığında algılamıyor bazen hiç açmıyor yani parmak izi tam anlamıyla çöp xda forumda ve burada birçok konu var bu sorunla ilgili ultra sonik olayı baştan itibaren çöp yani bence.
Evet isabetli olmayabilir. Mi5 in parmak izi daha hızlı.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Mi5s parmak izi sorununu bilmeyen sözde ultutra sonik ama en ufak el ıslandığında algılamıyor bazen hiç açmıyor yani parmak izi tam anlamıyla çöp xda forumda ve burada birçok konu var bu sorunla ilgili ultra sonik olayı baştan itibaren çöp yani bence.
Evet isabetli olmayabilir. Mi5 in parmak izi daha hızlı.
Mi5 bilmemde mi5s in parmak izi çok canımı sıkıyor.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Ben takılmadan kullanıyorum. Bu konuda biraz taviz vermek gerekiyor. Google pixel benzeri mi 5s in parmak izi , parmağınızı kaydettiğiniz şekilde okıma, diğer hallerde okumama gibi bir alışkanlığı var. Ama imx 378 sensörlü , kamerası sabit fotoğraf çekimi için icat edilen bu makineyi alıp kullanım amacına ters düşecek şekilde lens flare vermiyor. Google pixel gibi, ki o 3000 tl.
[doublepost=1522575394,1522575248][/doublepost]Mi 5s in parmak izi okutmak için belli taktikleri uygulaması gerekiyor. Bence onları sıfırdan yapın. Gerçekten zahmet çekmeden kullanabilirsiniz bundan sonra.
[doublepost=1522575468][/doublepost]Benim de sorunluydu. Parmağı bildiğin çapraz , yani nasıl tutarsanız öyle tanıtınca sorun çıkmıyor

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Ben takılmadan kullanıyorum. Bu konuda biraz taviz vermek gerekiyor. Google pixel benzeri mi 5s in parmak izi , parmağınızı kaydettiğiniz şekilde okıma, diğer hallerde okumama gibi bir alışkanlığı var. Ama imx 378 sensörlü , kamerası sabit fotoğraf çekimi için icat edilen bu makineyi alıp kullanım amacına ters düşecek şekilde lens flare vermiyor. Google pixel gibi, ki o 3000 tl.
[doublepost=1522575394,1522575248][/doublepost]Mi 5s in parmak izi okutmak için belli taktikleri uygulaması gerekiyor. Bence onları sıfırdan yapın. Gerçekten zahmet çekmeden kullanabilirsiniz bundan sonra.
[doublepost=1522575468][/doublepost]Benim de sorunluydu. Parmağı bildiğin çapraz , yani nasıl tutarsanız öyle tanıtınca sorun çıkmıyor
sorun yazılımsalbazen parmak izi uyku moduna geçiyor bu yüzden açmıyor yada geç açıyor.

Oyla:
Üst Alt