Yardım migros mi 8

adige57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global olmayan rom
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Açık
iyi günler. aranızda çok çok yeniyim. migrostaki son kampanyadan bir mi 8 almak için forumdaki çeşitli bilgileride okuyarak mağazaya gittim. arkadaşların geneli cihazda made in india yazıyor diyorlardı ama sinoptaki mağazada bulunan cihazlar made in china. ayrıca cihazların imei numaralarını kontrol ettiğimde xaomi sitesinde bir uyarı çıktı. "mi yi tercih ettiğiniz için teşekkürler. fakat cihazınız resmi global sürüm değildir ve ileride kullanıcı deneyimlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz". bu noktada cihazı almak noktasında kararsız kaldım. cihaz şuan 2999tl.yardımcı olursanız sevinirim.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
hepsiburada'da Poco F1 64 GB 2490 lira (75 liralık WP)

Oyla:

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hepsiburada.com dan almak en mantıklısı, yarın uğraşıp cihazı brick yapmaktansa az bir fiyat farkı verip Global almak çok daha mantıklı.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Grkemgr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Bahsi geçen migros cihazıyla alakalı araştırmalarım sonucu bugün alacağım cihazı yarına veya ertesi güne alma kararına vardım. Mağazada 2 tip kutu var birisi ince üzerinde global versiyon yazılı bi kutu. Diğeriyse kutu boyutu olarak enine ve boyuna hafif daha büyük, üzerinde global versiyon yazısı bulunmuyor ve uyumlu adaptörü paket altına yapışmış durumda. Anladığım kadarıyla global versiyon yazılı kutuyu alacağım Öncesinde kutu üzerinde yazılı imei numarasını sorgulayacağım sanırım. Tabiki elektronik şans işidir. Ancak cihazın belirgin özellikleri, kutu açılımı ve kurulumu hakkında yetkili personel nezdinde yapıp eksik aksak durumda anında iadesini talep edeceğim. Bana cihazın delta ve ritzy garantili olduğu söylendi. Cihazın testi esnasında dikkat etmem gereken ince detaylardan bahseder misiniz orjinalliğini tespit maksatlı. Teşekkürler

Oyla:

Alikaraakas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
23
Cihazım
NOTE 4
Konular
9
Bahsi geçen migros cihazıyla alakalı araştırmalarım sonucu bugün alacağım cihazı yarına veya ertesi güne alma kararına vardım. Mağazada 2 tip kutu var birisi ince üzerinde global versiyon yazılı bi kutu. Diğeriyse kutu boyutu olarak enine ve boyuna hafif daha büyük, üzerinde global versiyon yazısı bulunmuyor ve uyumlu adaptörü paket altına yapışmış durumda. Anladığım kadarıyla global versiyon yazılı kutuyu alacağım Öncesinde kutu üzerinde yazılı imei numarasını sorgulayacağım sanırım. Tabiki elektronik şans işidir. Ancak cihazın belirgin özellikleri, kutu açılımı ve kurulumu hakkında yetkili personel nezdinde yapıp eksik aksak durumda anında iadesini talep edeceğim. Bana cihazın delta ve ritzy garantili olduğu söylendi. Cihazın testi esnasında dikkat etmem gereken ince detaylardan bahseder misiniz orjinalliğini tespit maksatlı. Teşekkürler
Aldın mı kardeşim bilgi verir misiniz migros mi 8 hakkında

Oyla:

Casim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Casım
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Ben mi 8 i migrostan aldım yaklaşık 2 ay oldu. Kutunun uzerinde kirmizi global versiyon etiketi vardı. Kullanıyorum ve global. Su ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Oyla:

renrhone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Nexus 5
Konular
0
Selamlar herkese, migroslarda "global versiyon" bulmak mümkün müdür acaba hala ?

Bir de migrostaki cihazlar ideal seçim firmasının getirdiği cihazlar mı acaba ?

Oyla:
Üst Alt